cccp88 Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Witam. Mam taki problem, że niektóre programy nie chcą mi się uruchamiać. Tj np total commander, alkohol 120%, uninstal hamachi itd. Gdy klikam na ikonkę dwukrotnie to komputer przez króciutką chwile coś tam pomyśli i nic się nie dzieje. Np total commandera mogę włączyć dopiero po odinstalowaniu i zainstalowaniu go ponownie ale gdy zrestartuję komputer problem jest od początku angry.gif Wiecie co może być tego przyczyną? Bo to jest bardzo irytująca sprawa :/ Dodam że windowsa instalowałem wczoraj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 masz pozarażane pliki wykonywalne. Cureitem sobie przeskanuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cccp88 Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 masz pozarażane pliki wykonywalne. Cureitem sobie przeskanuj. Zrobiłem pełne skanowanie, uruchomiłem ponownie komputer i dalej nie chcą prawidłowo działać :( Jakieś inne pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Sprobuj uruchomić menedzer zadan i zobacz czy widac procesy uruchamianych programów. Jezeli tak to masz problem z systemem. Czasem sie cos takiego robi ze okna sie nie pojawiają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cccp88 Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Sprobuj uruchomić menedzer zadan i zobacz czy widac procesy uruchamianych programów. Jezeli tak to masz problem z systemem. Czasem sie cos takiego robi ze okna sie nie pojawiają. Jak próbuję włączy total commandera to nawet nie pojawia się on w menadżerze zadań :/ na proceXP też nic nie pokazuje :( Chyba pozostaje mi zainstalować windowsa na nowo :/ Chyba że macie jakieś inne pomysły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cccp88 Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Dobra już wszystko chodzi jak powinno :) dzięki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...