TrueVanDal Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ad.B - nie za bardzo rozumiem, po co mialbys to usuwac... miejsca nie zajmuje duzo (chyba nie wiecej niz 1MB), nie jest dostepny z poziomu interfejsu gry ani zadnego innego (pojawia sie dopiero, gdy zdecydujesz sie rozpoczac nowa gre juz istniejaca postacia)... Wg. info na oficjalnym forum do kontynuacji bedzie mozna uzyc dowolnego save'a, w tym "ukrytego" endgame. Czyli ten "nieusuwalny sejw" nie jest w ogóle widoczny, nawet przy przeglądaniu zawartości dysku twardego z poziomu konsoli? Czyli mógłbym wywalić wszystkie sejwy a i tak moja postać by się uchowała? Tak zrozumiałem. W takim razie gdzie się to "zaszyło", jak w cache'u to ja go akurat od czasu do czasu czyszczę więc chyba nie tam ;). A po co miałbym usuwać? To, że to zajmuje "grosze" nie jest dla mnie żadnym wytłumaczeniem aby to trzymać kiedy tego nie potrzebuję, po prostu ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nie wiem, gdzie jest, nie szukalem ;) Powtarzam tylko info z oficjalnego forum, ze nie da sie go skasowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Dla czekających na dostawę z Ultimy wersji ENG podobno będzie w piątek/poniedziałek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Tak przynamniej brzmi wersja oficjalna... dobrze, ze nie mam poki co czasu na granie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Ultima FTW! Który to już raz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 gra jest swietna, ale dopoki sesja sie nie skonczy to wiecej jej nie wlaczam, za bardzo wkreca :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefikon Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Dopiero zaczałem ale zapowiada się świetnie , dodam ze jedynka bardzo mi ni podeszla ( 30 min grania i ebay ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Wczoraj skonczylem :) na licznik nie spojrzalem, ale mysle, ze cos kolo 45h. Nie spieszylem sie za bardzo. Gra jest boska, zdecydowanie jeden z lepszych tytulow tego roku. Mialem cicha nadzieje, ze po Suicide Mission cos jeszcze bedzie, a nie misja wykonana i siup ale trudno sie mowi, i tak bylo fajnie :) Skonczylem na 28lvl, z wymaksowanym Paragon i Renegade w okolicach 70% (na oko). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Przeszedlem dzis DLC z Hammerheadem... slabizna IMHO, mechanika ruchu pojazdu lepsza niz Mako (strafing), ale co z tego, skoro DLC jest po protu slabe? 5 misji, w ktorych latamy sobie stateczkiem i okazjonalnie z niego wychodzimy. Nawet chyba maja jakas fabule ;) Niestety, nie daja one zupelnie zadnej frajdy, moze poza jedna, w ktorej walka wyglada jak trzeba. A tak, to staje sie z daleka i trzyma spust az wrog padnie. Hammerhead tez jest jakis taki nijaki: niby jest strafe, ale za to wiezyczka sie nie obraca, jest tylko jeden rodzaj broni (jakies naprowadzane rakiety, wiec nawet celowac nie trzeba szczegolnie uwaznie), nie ma zoomu, nie da sie dobrowolnie wysiasc(!). Ogolnie taki jakis bezplciowy ten dodatek. Dobrze, ze jest darmowy, bo wolanie za to pieniedzy byloby policzkiem dla graczy. Jakies 2.5-3h i po krzyku. BTW. w poprzednim poscie lekko przesadzilem: po przejsciu DLC mam na liczniku rowniutkie 44h :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Witam. Dzisiaj kupiłem swoją kopię ale jeszcze jej nawet nie rozpakowałem. Mam pytanie do wtajemniczonych. Załóżmy, że używam kodu na Cerberusa z pudełka wewnątrz gry (tak jak zresztą zaleca producent) to gdzie zapisana jest ta informacja, że to JA go zużyłem? Chodzi mi o sytuację ekstremalną, zużywam kod, gram, usuwam grę z dysku po czym po jakimś czasie chcę do niej wrócić to czy będzie to gdzieś zapamiętane, że miałem kod, zużyłem go i od razu będę miał dostęp do Cerberusa bez komplikacji? Podobno Gamertag jest powiązany z jakimś kontem EA (ale jakim skoro wszystko robi się z poziomu konsoli, a może będę musiał utworzyć nowe konto EA przed rozpoczęciem gry?)... W skrócie, pokręcili z tymi kodami :P. Może mi to ktoś przystępnie "wyłożyć" ;)? Pozdro. P.S. Z premedytacją kupiłem wersję angielską :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 W przypadku konsoli powiazane jest to z gamertagiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Chyba trzeba zaktualizować opis tematu ;) Mass Effect 2 na PS3. Już w styczniu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...