icemanhi Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 chodzi wam ta gra pomiedzy 98 i XP ???? bo mi nie oczywiscie IPX zainstalowany na obydwu i 98 widzi serwer zalozony na xp ( na odwort nie ) ale po wejsciu 98 sie wyklada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 chodzi wam ta gra pomiedzy 98 i XP ???? bo mi nie oczywiscie IPX zainstalowany na obydwu i 98 widzi serwer zalozony na xp ( na odwort nie ) ale po wejsciu 98 sie wyklada. 1671151[/snapback] Mi dziala bezblednie ale tylko na Ati.Ta gra nie chodzi na NV obslugujacym DX9 nawet w wersji nieakcelerowanej a zaden wrapper do akceleratora nie dziala czyli jesli masz karte NV nie pograsz w najlepsza samochodowke na swiecie - kropka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubil Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) Czyli co ja muszę teraz zrobić??? (Mam na mysli co zrobić z tym IPX) Edytowane 27 Września 2005 przez kubil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubil Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 OK sam już wpadłem na to. Tyle że nadal mi nie działa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decztery Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Szybkie pytanie: Jakim programem wyciągnąć muzykę z NFS2SE ? Bo jest świetna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Yamaha Station ale jak chcesz to mam wszystkie utwory zgrane z NfS2SE 3 lata temu z wszystkich filmikow,wszystkie utworuy z trasy,z menu i z migawek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decztery Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) Jasne, ze chce! :) Masz moze jeszcze z NFS 4? Edytowane 28 Września 2005 przez decztery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) Jasne, ze chce! :) Masz moze jeszcze z NFS 4? 1672942[/snapback] Niestety - tylko i wylacznie NfS2SE :(:( Edit - jeszcze zapomnialem,ze mam 3 utworki z NfSHp2,1 z Porshe (Are u ready) i po 6 z dwoch undergroundow :) Edytowane 28 Września 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) Odswierzam swoj ulubiony temat,gdyz mam problem. (niespodziewalem sie ,ze to ja bede mial problem z ta gra a jednak) Odpalil ktos ta gre na AMD64?? Czy musze doinstalowywac specjalnie Mellenium (bo 98 nie chodzi na athlonach 64 bo za duzo pamieci jakiejs tam) ?? Jak wlaczam bez akceleracji to nic sie nie dzieje,a jak wlaczam przez emulator,ktory zawsze uzywalem to pjawia mi sie komunikat: initgraphics - INNITMEMMAN REQUIRED BEFORE INITGRAPHICS FILE c:\nfs2se\game\3rash\inigrf c LINE 44 Nie mowiac o tym,ze nie ma takiego katalogu a gre mam na zupelnie innym dysku,a jak utworze takowy przeniose gre (albo zainstaluje) na C to nic to nie daje.Czy jestem zmuszony instalowac winME i czy to cos da??W 1 chwili myslalem,ze to przez to,ze mam karte NV ale na X700pro tez tak mialem :(( Edit - Doinstalowalem WinME i poszedl na 3dfxie i na software :):) Jednak jesli ktos by znalazl sposob na odpaleniu gry na mad64 na winxp bylbym wdzieczny.MImo wszystko jest pieknie :):) Edytowane 24 Października 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Czy ktoś może wie jak - jeśli się w ogóle da - uruchomić tą grę (demo) w wyższej rozdzielczości niż 640x480? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Czy ktoś może wie jak - jeśli się w ogóle da - uruchomić tą grę (demo) w wyższej rozdzielczości niż 640x480?Odpal przez emulator dgvoodoo.Nie dosc ,ze bedziesz mial wersje akcelerowana to jeszcze masz mozliwosc regulowania parametrow a w tym rozdzialki.Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaban2003 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Siemka. Ostatnio pobrałem z netu NFS-a II. Gierka przednia. Ale nie o tym chiałem gadać. Czy ktoś jest mi wstanie podać link do NFS-a II SE. Z góry dziękuje. :) "Chciałem dobrze - Adolf Hitler" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 NFS2SE jest juz do sciagniecia legalnie? A co do gry to jest jedna z samochodowek mojego zycia. Wiem, ze jest to jedna z najgorszych czesci NFS (wg innych), ale byla to moja jedna z pierwszych samochodowek na PC'ta i mam do niej ogromny sentyment. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (...) czyli jesli masz karte NV nie pograsz w najlepsza samochodowke na swiecie - kropka Hydro2 - nie grales w Ridge Racera, czy co, ze tak piszesz? Sprawdz Ridge Racera IV na PSX (odpalisz na ePSXe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Hydro2 - nie grales w Ridge Racera, czy co, ze tak piszesz? Sprawdz Ridge Racera IV na PSX (odpalisz na ePSXe)Gralem a nawet skonczylem,ale gralem od polowy.Lata temu - lkiszka jak nic,do 2se nie ma nawet polotrow w 1/100.Friko - w pelni sie z Toba zgadzam.Pozdrowienia sle fanom i antyfanom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 A co do gry to jest jedna z samochodowek mojego zycia. Wiem, ze jest to jedna z najgorszych czesci NFS (wg innych), ale byla to moja jedna z pierwszych samochodowek na PC'ta i mam do niej ogromny sentyment. Miałem dokładnie tak samo :) A tak na marginesie, gdzie można ściągnąć pełną wersję - legalnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Miałem dokładnie tak samo :) A tak na marginesie, gdzie można ściągnąć pełną wersję - legalnie? Wlasnie,gdzie moge sciagnac fulla legalnie? PS - Wiecie chlopaki co dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf555 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) Mam gry NFS II SE nie działa mi się, np. Win 98 działa, Win XP nie działa ?, pomożcie mogę gdzie ściagnij patch dla Win XP lub inne ? Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez Raf555 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Mam gry NFS II SE nie działa mi się, np. Win 98 działa, Win XP nie działa ?, pomożcie mogę gdzie ściagnij patch dla Win XP lub inne ? A próbowałeś uruchomić ją w trybie zgodności z Win98 ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 A próbowałeś uruchomić ją w trybie zgodności z Win98 ????To mu nic nie da.U mnie tez nie dziala.Musisz doinstalowac windowsa me.Na xpekach dziala jesli nie posiadasz procka 64 bitowego :) Nie wiem co to ma do rzeczy,skoro i tak pracujemy na systemach 32 bitowych ale tak jest i sprawdzone,a jesli chodzi o nfs2se to nikt mnie nie oszuka :D Ja specjalnie dla nfs mam doinstalowanego winme z needforem w autostarcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf555 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) A próbowałeś uruchomić ją w trybie zgodności z Win98 ???? Tak probrowałem, uruchom pliki nfsIIse.exe i długo czekam, zrobiłem Ctrl+Alt+Del widzę proces nfsIIsen zakończ proces ok, ale nie pomoga :( PS. Działa NFS 1,3,4,5,6,7,8,9, tylko nie działa NFS 2 szkoda, że jeden nie działa serii II :( Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez Raf555 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Wlasnie,gdzie moge sciagnac fulla legalnie?Z Allegro :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitto Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) Mam oryginalna wersje i mam sentyment do tej gry. Czy uruchomil ta gre ktos na nVidii i windzie XP? Pozdro Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez Vitto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Mam oryginalna wersje i mam sentyment do tej gry. Czy uruchomil ta gre ktos na nVidii i windzie XP? Pozdro Mowilem juz,ta gra chodzi na winxp ale nie mozemy posiadac athlona 64 bo wtedy nie chodzi :D Nic sie nie dzieje :(( Dlatego bylem zmuszony doinstalowac winme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja bym zainwestowal w druga skrzynke do starszych gier :mrgreen:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja bym zainwestowal w druga skrzynke do starszych gier :mrgreen:.Po kiego 3mac starego rupcia w domu jak na tym wszystko chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...