czocza Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Witam Jestem w trakcie składania swojego pierwsze WC. Nie mam takich zdolności manualnych i narzędzi a potrzebuje wyciąć dziure na górze obudowy na chłodnice 3x120 BWU. Czy byłby ktoś w stanie wyciać mi dziure na chłodnice za flache? Posiadam obudowe Big Tower Chiefteca. Na terenie Śląska. Bytom/Katowice/Gliwice/Zabrze. Czekam na odpowiedz. Pozdrawiam, czocza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Licz się z tym że: 1. Chieftec ma grubą blachę 2. Bez grilla się nie obejdzie [50zł] Tak więc jeśli dysponujesz jakąś tanią wyrzynarką to samemu możesz wykonać i przykryć grillem który pokryje niedoskonałości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 w każdym zakładzie 'mechanicznym' Ci to zrobią. Jedź do pierwszego z brzegu zakładu mechaniki samochodowej bierz flaszkę w garść i masz wycięte esy floresy czy co tam chcesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 popytaj znajomych, kumpli napewno ktos ma szlifierke kątową itp. Grill raczej konieczny zeby to jakos wygladało. I Oczywiscie po wycięciu trzeba przyszlifowac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...