LysyMoro Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Witam. Mam pytanie, tylko nie chcę żeby ktoś tam pisał że słyszał, albo że gdzieś tam wyczytał. Chodzi mi o ludzi którzy już podpinali tą kartę do TV i przekonali się na własnej skórze. Widzę w podpisach że dużo osób posiada takową kartę, a więc: * Podpinaliście już TV? * Stało się coś? * Ma to znaczenie czy przy włączonym sprzęcie (jak się podpina) się *niby* pali? Ja mogę podłączyć tylko s-video/audio --> scart. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 tu masz odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LysyMoro Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 tu masz odpowiedz Nie będę czytał 191 stron, potrzebuję konkretną odp na moje pytanie. PS. Przeczytałem kilka stron i nie widzę tam Sonic+ z Palita. Zlitujcie się, zależy mi. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Witam. Mam pytanie, tylko nie chcę żeby ktoś tam pisał że słyszał, albo że gdzieś tam wyczytał. Chodzi mi o ludzi którzy już podpinali tą kartę do TV i przekonali się na własnej skórze. * Podpinaliście już TV? * Stało się coś? * Ma to znaczenie czy przy włączonym sprzęcie (jak się podpina) się *niby* pali? Pozdrawiam. gdzie tak sie "nie wiem jak to nazwać " naczytałeś co Ci ma spalić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Też czytałem o tym( chyba na tym forum ) Gość podłączył GF8600 pod TV i karta poszła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Prawda jest taka ze 8600GT ZWYKLY :) mial problem z TV outem i rzeczywiscie po podpieciu karta sie uszkadzala ;/ natomiast w SONIC+ zastosowana juz poprawiona rev gpu gdzie tv -out smigal bez bolu oto cale sedno wyjasnienia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Drobna uwaga. To samo mial Asus i Gigabyte , z tym ze tych kart u nas nikt nie bral ze wzgledu na ceny Palita. O tym mozna bylo poczytac na Labie , kolesiowi padl 2x Gigabyte , albo 2x Asus i zazadal wymiany na inna , ktora tez mu padla... Na Egieldzie po podlaczeniu tv outa do 8600 ziomek dostal artefakty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LysyMoro Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Właśnie podpiąłem i wszystko działa elegancko. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaztob Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 (edytowane) Właśnie podpiąłem i wszystko działa elegancko. Dzięki za pomoc. ale czy ma znaczenie jakimi kablami podlacza sie tv-out karty do tv?? Edytowane 15 Października 2008 przez Kaztob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 (edytowane) ale czy ma znaczenie jakimi kablami podlacza sie tv-out karty do tv??Raczej czy podpinasz na "zimno" , czy na "goraco". Edytowane 15 Października 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 trzeba podłączać composite. s-vhs nie pali kart. na "zimno"/"gorąco" nie ma żadnego znaczenia . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...