SuChyY Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Jak w temacie. Szukam karty która na 100% zadziała z Vistą 64bit. Najlepiej coś taniego ;) Pozdrawiam Kuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 http://allegro.pl/item448072696_edimax_ew_..._wtyk_rsma.html mam taką i sprawuję bez problemu na Viście 64bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Dzieki. Kupiłem ten model i działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pęczuś Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Czy ta karta ma odkręcaną antenke ? Ja szukam rownież cos pod vista x64 bo moj dlink dwl-g510 nie smiga pod vista x64... i potrzebuje przykrecic mocniejsza antenke ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 tak, zwykle rpsma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...