Skocz do zawartości
WoooCash

Wygieta Plyta Glowna...

Rekomendowane odpowiedzi

Procesor : Intel Core2Duo E8400

Płyta Główna : Asus P5Q Pro

RAM :A-Data 2x2GB 800MHZ Extreme Edition

Karta Graficzna : Palit Radeon HD4870 Sonic 512MB

Zasilacz: OCZ StealthXStream 600W

HDD : WD 320GB 16MB Cache AAKS

Napęd : Pioneer DVR-116 SATA

Ot takie bebechy wsadzilem i narazie smiga ok... tylko jest jedno ale... przy zakladaniu boxowego coolera na proca zauwazylem ze plyta glowna jest lekko wygieta tak jakby cooler mocno sciagal to wszystko, czy tak moze byc ?!?! czy cos cholera jest nie tak ??

Edytowane przez WoooCash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Procesor : Intel Core2Duo E8400

Płyta Główna : Asus P5Q Pro

RAM :A-Data 2x2GB 800MHZ Extreme Edition

Karta Graficzna : Palit Radeon HD4870 Sonic 512MB

Zasilacz: OCZ StealthXStream 600W

HDD : WD 320GB 16MB Cache AAKS

Napęd : Pioneer DVR-116 SATA

Ot takie bebechy wsadzilem i narazie smiga ok... tylko jest jedno ale... przy zakladaniu boxowego coolera na proca zauwazylem ze plyta glowna jest lekko wygieta tak jakby cooler mocno sciagal to wszystko, czy tak moze byc ?!?! czy cos cholera jest nie tak ??

Olej, tez tak mam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam za bardzo jak foty zrobic... moze opisze... jak widzisz 4 otwory do mocowania cooler'a i go montujesz to te mocowania mocno ciagna a srodek przyciska to plyta sie lekko odksztalca...

Edytowane przez WoooCash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a teraz jak masz karak'a to juz nie ma zadnych wygiec ?? bo to bedzie wlasnie moj kolejny zakup dlatego pytam ;)... w ogole to to wejdzie na lajcie w bude midi ? przeciez to taka krowa jest :D

Edytowane przez WoooCash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znajomy miał kiedyś Ti4200 Gold Edition z wielkim miedzianym chłodzeniem, karta graficzna poszła po dwóch latach do kosza, bo cooler tak długo oddziaływał na płytkę, aż się cośtam w środku rozłączyło/przerwało. Przymocuj odpowiednio płytę główną, ewentualnie zmień cooler.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem moze to przypadlosc Asusa ale u mnie na boxowym bylo wygiecie, po zmianie na to co mam w sigu tez jest i to nawet wieksze... sadze ze po karakorum tez bedziesz mial wygiecie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po Karakorum nic się nie wygnie bo ma backplate, do tego on zresztą służy

Box wygina płytę bo łapie się bezpośrednio za nią.

moje chlodzenie tez ma (zreszta to tez pentagram) i jakos wygiecie jest....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nic jak sam nie zobacze to sie nie dowiem... dzieki za pomoc chlopaki jestem juz spokojny ;]... a tak btw zrobilem smarka06 wyszlo 14k jeszcze nic nie krecone to spoko wynik czy za niski ?:>

Edit : Zalozylem Freezera 7 Pro i plytka jest prosciutka ;] te intelowskie badziewie tak straszliwie sciagalo ehhh....

Edytowane przez WoooCash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi