Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 To jak trzeba płacić z vatem to niestety trzeba by przyciąć konfigurację. Kurcze zawsze mi się wydawało że ceny hurtowe są sporo niższe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Jak znam życiue to mi pachnie transakcją z lekka wymienną... :wink: Radka sam byś sobie kupił ale wolisz go przetestować na kumplu a Athlona kupisz XP1700+ i jak będzie z dobrej serii to wymienisz się z kumplem na swojego XP1800+ tylko , że starszego z gorszej serii albo nawet na jądrze Plaomino , he he :wink: W sumie po co mu kręcący się procek. Facet się ucieszy bo będzie miał szybszego procka za mniejsze pieniądze , he he , ale na tym ECS-ie to ty nie poszalejesz za bardzo nawet z tym XP1700+. Niektórzy pytali czemu uparłeś się na ECS-a?? Ja im odpowiem!! Bo kolesiowi wsadzisz swojego K7S5A a sobie weźmiesz nowszego. Klient i tak się nie kapnie bo widać , że noga... OK , a teraz nie złość się na mnie. To był scenariusz z kiepskiego kryminału , którego fabuła nie ma nic wspólnego z rzeczywistością... The End Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Jak znam życiue to mi pachnie transakcją z lekka wymienną... :wink: Radka sam byś sobie kupił ale wolisz go przetestować na kumplu a Athlona kupisz XP1700+ i jak będzie z dobrej serii to wymienisz się z kumplem na swojego XP1800+ tylko , że starszego z gorszej serii albo nawet na jądrze Plaomino , he he :wink: W sumie po co mu kręcący się procek. Facet się ucieszy bo będzie miał szybszego procka za mniejsze pieniądze , he he , ale na tym ECS-ie to ty nie poszalejesz za bardzo nawet z tym XP1700+. Niektórzy pytali czemu uparłeś się na ECS-a?? Ja im odpowiem!! Bo kolesiowi wsadzisz swojego K7S5A a sobie weźmiesz nowszego. Klient i tak się nie kapnie bo widać , że noga... OK , a teraz nie złość się na mnie. To był scenariusz z kiepskiego kryminału , którego fabuła nie ma nic wspólnego z rzeczywistością... The End No ja myślę. :evil: A co w tym złego że mu dam (dla niego) lepszego procka. Koleś ma za darmo złożonego kompa, dostaje o 100mhz szybszego procka(0,13). I w dodatku jak mu się kręcić zachce to ma z powrotem swojego 1,7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Tak jak wspominalem. Koledzy sprzedawczyki - mialem kilku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sek Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Czy z takiej hutrowni jako osoba prywatna na lajcie mozna brac. No i jak z tym, odliczanie podatku jest. Nadal daje rade bo roznie ludzie mowia. VAT to rozumiem ze mozna sobie potem odzyskac jak sie na forme bierze. A kompik lux, za 3500 na ECSie skladac to lekkie przegiecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 To jak trzeba płacić z vatem to niestety trzeba by przyciąć konfigurację. Kurcze zawsze mi się wydawało że ceny hurtowe są sporo niższe. zestaw ostateczny, więcej mi sie liczyć nie chce : MOBO : MSI (MS-6570) K7N2-L (nforce2) 450,18 Procek : Athlon XP 1700+/266 OEM 254,98 Cooler : TiTan (TTC-D5TB/CU) 35,38 RAM : DDRAM 512 MB PC333 (elixir) 285,48 HDD : WD 80GB 7200-obr (WD800JB) 8MB Cache 469,70 COMBO : TOSHIBA 32/10/40+DVDx12 COMBO (SD-R1312) 362,34 VGA : CREATIVE GeForce 4 TI4200 64MB TV-out+DVI 535,58 Monitor : LG 17" SW 700B (0.27mm,1280x1024,TCOţ99) 542,90 Drukara : HP DeskJet 3820 375,76 Głośniki : SAMSUNG (SMS 7841) 40W 45,14 Buda : TECHMASTER 300W KL1-517E-S 96,38 Klaw : SAMSUNG (SDK-1900) PS/2 18,30 Mysz : LOGITECH (S48) PS/2 OEM 30,50 RAZEM 3502,62 PLN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 co do tego combo toshiby to możecie nie wierzyć, jest poprostu rewelacyjna, a nie wierze że ten koleś bedzie nagrywał tyle płytek żeby kopiować "w locie" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Kaeres . Umiesz czytać. Czy tylko udajesz. Miałes kilku? A może to byli prawdziwi kumple tylko się odwrucli bo nie mogli już słyszeć jakie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły opowiadzsz? Koleś nie może sobie pozwolic na jakiegoś wypasionego procka ( w planach były 1,7 i 1,8) Dlatego co w tym złego że dostanie tego z jego punktu widzenia lepszego. Gwarantuje ci że tego 1,7 spaliłby w ciągu pierwszego miesiąca. Jak nie on to jego pomysłowy brat. Wiem co mówie bo już nie raz latałem jak głupi żeby coś mu naprawić. A tak ma tego 1,7 w zasięgu ręki, jedno słowo i ma go zpowrotem. Ja go nie spale bo na tej płycie co mam to nawet go za dobrze nie wykręce (pozatym znam umiar). I teraz przez was mam wyrzuty sumienia i już pewnie nie wymienie się z nim na procki. Będzie miał chłopak 1,7. I tyle. Niech się wypowie ktoś na temat cen w hurtowni. To by mi bardzo pomogło. Jak to jest z tym vatem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 normalnie, p[łacisz ceny brutto, potem sobie odpisujesz, proste chyba, co ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Adriu wydaje mi się że trafiłeś w 10. Chyba tak właśnie zrobie. Skonfrontuje to tylko z nim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Po prostu niby komus chcesz zrobic uprzejmosc ale chcesz na tym zyskac. A kumpli to mialem takich i dlatego juz nie mam bo nie chce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 normalnie, p[łacisz ceny brutto, potem sobie odpisujesz, proste chyba, co ?Tak, tylko żeby u nich kupić to wydaje mi się że trzeba prowadzić działalność związaną z branżą. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Po prostu niby komus chcesz zrobic uprzejmosc ale chcesz na tym zyskac. A kumpli to mialem takich i dlatego juz nie mam bo nie chce. Człowieku czy ty chociaż wysiliłeś się przeczytać to co napisałem? Do wyboru w tym przedziale cenowym miał 1,7 albo 1,8 (drukarka i monitor ograniczają wybór). Od razu wytłumaczyłem mu że nie podejmę się kręcenia procka u niego bo nie jestem w stanie siedzieć u nigo w chałupie i sprawdzać czy czasem coś nie tak się nie dzieje. Jeżeli OC odpada co zaznaczyłem już na samym poczatku jasne że chłopak chce procka szybszego fabrycznie. Wytłumaczyłem mu różnice w tych dwóch prockach. Za tego xp 1.8 zapłaciłby jakby nie patrzeć więcej. I gdzie tu przekręt widzisz? Chyba nie rozumiesz że nie każdy może sobie kręcić procka jak mu się podoba. Kasę wykłada jego matka i ja nie chcę potem słuchać że procek się zfajczył bo wiadmomo że jak się spali to będzie że źle zostało coś złożone. A w taki sposób ma tego szybszego fabrycznie procka , na gwarancji ,nie kreconego,bez dopłaty i w każdej chwili jak chce może go(1,7) odemnie odebrać (co tez z nim ustaliłem). Jeżeli ja szykowałem się do 1,7 już od jakiegoś czasu a on chce 1,8 to co w tym jest złego że każdy na tym skorzysta? Naprawdę tak cię to boli? Ja już dałem sobie spokuj z tą zamianą bo to nie ma sensu. Po co mam potem myśleć że a może jednak go przekręciłem? Uważam ten temat za skończony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 XP1700+ kosztuje 260 pln, a XP1800 kosztuje 280 pln. Mowisz, ze dasz mu uzywany procesor zamiast polecic mu ten sam ale nowy ? Ja wolalbym dac 20 pln i miec nowke. No ale tego kumplowi pewnie nie zaproponowales. A jezeli tak to przerobiles i tak na swoja korzysc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 A tu mazs racje w pewnym stopniu. Sprawdzałem z nim wczoraj ceny procków w barwkompie i musiałem przez pomyłkę spojżec na 1.8 (0.18 ) zamiast na 1.8 (0.13) Wtedy różnica wynosiła 40pln , Teraz 30pln. Faktycznie za 30 lepiej mieć nówke za 40 już bym się zastanawiał ,tymbardziej że mój procek do starych też nie należy. Ale nadal nie zarejestrowaleś pewnej rzeczy . Ten 1,7 którego wtedy by kupił byłby cały czas jego(czyli gwarancja jest i tak na rok), u mnie byłby tylko do czasu kiedy on by go chciał z powrotem. Czyli jak znam zycie góra miesiąc ,dwa. Ostatecznie bierzemy 1,7 i będzie miał go on u siebie w komputerze. Mi ten pomysl już dostatecznie obrzydł. A co do konfiguracji podanej przez Andriu: Pokazałem kumplowi tego konfiga wyjaśniłem co i jak , że jednak lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> taki zestawik. A on na to że woli Radeona 8O Tłumaczy mi że i tak nie zobaczy różnicy w wydajności a radeon jest tańszy. Zdziwiłem się mocno .. No nic zobaczymy może jeszcze zmieni zdanie Ale najleprza była jego opinia na temat płyty . Mówi że jak ja mam ECSa to on też woli ECSa. Dodam że nie miałem żadnego wpływu na jego decyzję , tzn ja przekonywałem go do tego Gf i MSI bo też jestem za tym rozwiązaniem ale on wie swoje. Mamy jeszcze 3 dni do ostatecznego zakupu i może jednak da się go jakoś przekonać (raczej mi się to uda). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Dobra, bo juz nie moge :D:D:D Przeciez se zartuje caly czas :D Tak samo bym robil :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Ale ja nie zartuje . To jest na tyle mój dobry kumpel że kichy mu nie wykręce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Dobra, bo juz nie moge :D:D:D Przeciez se zartuje caly czas :D Tak samo bym robil :D ROTFL!! he he Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Czy z takiej hutrowni jako osoba prywatna na lajcie mozna brac. No i jak z tym, odliczanie podatku jest. Nadal daje rade bo roznie ludzie mowia. VAT to rozumiem ze mozna sobie potem odzyskac jak sie na forme bierze. A kompik lux, za 3500 na ECSie skladac to lekkie przegiecie. ty chyba nie wiesz o jakim ecs'sie piszemy. myslisz ze ake naczytales na forach ze ecs=shit to wszystko wiesz. gwoli wyjasnienia mowimy o ecs l7s7a2. w sumie to wynik 12x200 na tym ecs (bo taki najwikszy znalazlem) jest imo rewelacyjny jak na taka plyte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sek Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Nie naczytalem sie na forach, tylko mam takie zdanie z praktyki. Ok, ten proc to pojdzie na tyle na kazdej praktycznie plycie. O tym ECSie nie wiem nic, jesli mowicie ze jest ok to dobrze. Ja jestem zwolennikiem markowych mobo, szczegolnie jesli cena jest tylko pare zyli wieksza. Kazdy widze chwali to co ma, ja sie przyzyczailem od epox'a i bede polecal. Na ECSie wkurza np brak jakichkolwiek diod czy wyswietlaczy ktore by mowily jak cos jest nie tak, to co. Ktos mi wytlumaczy co z tym odliczaniem o dpodatku i kupowaniem w hurtowni jako osoba prywatna ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sek Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Dzwonilem do Action, Osoby prowatne nie moga u nich kupowac. Trzeba kupic na jaka firemke. Dla siebie to bym sie postaral, ale jesli skadasz komus to niech sie sam stara, ewentualnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Nie doczytałeś. Koleś ma własną firmę i to akurat nie problem. Ale ostatycznie nas chyba giełda czeka bo jeżeli się weźmie faktury to vat też można na firemke odliczyć. Zawsze to wygodniej.No chyba że ceny będą jakieś nie bardzo wtedy czeka nas hurtownia. Przy okazji pytanko. Jest hurtownia Action w Warszawie? Mi zawsze się wydawawło że jest ale jak szukałem to nie znalazłem. Jakby ktoś mógł linka zapodać bezpośrednio do ich warszawskiej filii to byłbym wdzięczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEB Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 http://www.action.pl/pages/?f=16&p=52&pn=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 THX PEB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ja moge polecic monitorek kupilem swojego Aoc'a za troche mniej niz 800zl (flatron) 17 rozdzielczosc max 1600x1200 moze odswierzanie nie jest jakies zbytnio rewelacyjne ale wygodnie sie przed nim pracuje ladny jest i go lubie wiec polecam :) Co do plyty doradze jednak zainwestowac w cos na nforce2 nawet kosztem ramu (mozna dokupic) tak samo dvd lepiej jest zloayc pozadny sprzet a potem dokupic takie bzedety :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 To co wydażyło się w niedzielę (13) jest aż trudne do opisania. Jestem teraz skłonny uwieżyć że 13sty dzięń miesiąca jest pechowy. Około godziny 10 zjechałem windą na dół żeby wpakować się do samochodu i pojechać na giełdę. Jakież było moje zdziwienie gdy zauważyłem że w samochodzie brak dwóch przednich kól a spod progów wystają cegiełki. Najleprze było to że koła i opony miały 3 dni. Ehhh... oto Polska właśnie . Bez przeszkód dotarłem z kumplem na giełdę ,niestety już środkami komunikacji miejskiej. Kupiliśmy wszystki części bez problemów i nawet niektóre ceny zaskoczyły nas całkiem pozytywnie. Wpakowaliśmy wszystko do taryfy i wróciliśmy do chałupy. Tam szybko wziąłem się do składanie kompa , kumpel z uśmiechem od ucha do ucha raczył się browarem. Kiedy już wrzuciłem do budy wszystko i poskręcałem Zielony leszek który stał na półce został potrącony przez matkę kumpla i cała jego zawartość wylała się prosto do kompa . Bezpośrednio na płyte ,grafikę ,ram i HDD. Ehhhh aż przeklinać mi się już nie chciało ,cały zasób słów zużyłem rano. Szybko rozkręciłem kompa i najpierw ręcznikami a potem suszarką suszyłem części. Po około 2h złożyłem kompa jeszcze raz i odpaliłem . Na szczęście ruszył ,tylko fdisk wykrywał Hdd jako 10 zamiast 80 GB. Kolejne 2h z głowy . W końcu założyłem niby 10 GB partycję i zformatowałem ją . Okazało się ze została zformatowana jako 76 GB , czyli niby dobrze. I tak oto o godzinie 21 dokończyłem instalkę windy . No poprostu nikomu takiego dnia nie zyczę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 o qr.wa to nie wesola sprawa :) ale ja tam lubie 13 i w dodatku jeszcze piatki !! :) bo : -urodzilem sie 13 - jak jest piatek 13 to mozemy w budzie robic przypaly(przebieramy sie itp. :P :P ) i jest zajeb_iście :):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Hehehe...a mogłeś mieć Radeona 9600 TX ( modyfikacja 9500 RPO) teraz za niecałe 700 zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Składam komputer dla kumpla. W założeniach nie ma być to jakiś kosmos. Komputer ma służyć do drukowania textu i pykania gierek , przy czym niekoniecznie musi udźwignąć te najnowsze. Mam się zmieścić w 3500pln. Niby dużo ale jeżeli koleś chce 17" monitor i przyzwoitą drukarkę to na sam komputer pozostaje stosunkowo niewiele. Do rzeczy, poniżej to co ja proponuje. Radek 9100 hercules 440pln ECS l7s7a2 330 Athlon XP 1,7 (seria będzie taka jaką dostanę na giełdzie, bo tu chodzi o czas) 512 MB ram DDR Twinmos albo coś pokrewnego (zobaczym co będzie) 330 Hdd IBM 80 GB 7200 obr/min 2MB 530 Jakakolwiek obudowa z 300W zasilaczem ( pewnie bedzie to codedgon czy tam inni IMPET :) ) mycha+klaw. Jakieś badziewie 60 Monitor 17" do 600 Drukarka do 300 (prawdopodobnie jakiś słaby canon albo epson) Fdd 35 Cooler (najpewniej Titan) 40 Nagrywara do 300pln (najpewniej Lite-on) Jakieś badziewne głośniki do 50 I jeżeli starczy kasy to DVD (tu jeszcze nie wimem jaki ale to załeży ile zostanie) Co do procka. W założeniach nie będzie on na początku kręcony . Koleś nie zna się na tyle żebym mu na to pozwolił. Prawdopodobnie zamienie się z nim na mojego 1,8XP Powiedzćie co ewntualnie byście w nim zmienili . Tylko nie piszcie ż zasilacz i płytę. ECS będzie na pewno ,to już postanowione. A lepszego zasilacza w takiej cenie nie dostane. No to moze ja! ATI Radeon 9100 64MB DDR TV-out 440.00 ECS L7S7A2 350.00 AMD Athlon XP 1700+ 0.13u 260.00 DDRAM 512MB 333MHz PC2700 270.00 WD Caviar 80GB 8MB Cache 480.00 TRACER Magnetic MIDI TOWER 300W ATX P4 135.00 MYsz A4-Tech Rolka 40.00 Klawiatura Chicony 30.00 NEC 17" FE700+ DiamondTron NF 850.00 Lexmark Z45 320.00 Floppy 40.00 TITAN TTC-D5TB(3) 35.00 CD-RW LITE-ON 48/24/48 BOX 245.00 SAMSUNG SMS-5100 2.1 160.00 Suma: 3655 Warto chyba dolozyc te 150zl i miec nieco lepsze glosniki. Chyba, ze ma wieze w pokoju to wtedy zamykasz sie swobodnie w 3500. Monitor NECa cieszy sie bardzo dobrymi opiniami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Hehe ,troche za puźno . Komp od niedzieli już złożony. Końcowa konfiguracja to: MSI K7N2-L Athlon 1,7 512 ddr 333Mhz Elixir 3d blaster TI4200 Hdd Caviar 80 GB 7200rpm 8MB cache. Monitor LG Flaton 17" Nagrywara Lg x48 Obudowa z zasilaczem 350W Drukarka Hp (zapomniałem oznazcenia w każdym bądź razie jedna z tańszych 3225? ) Głośników nie kupiliśmy bo podłączyliśmy wszystko do wieży. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...