Hanu Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Tego jeszcze nie grali. Otóż mimo zmiany wielkości Aperature Size w BIOSie wszystkie programy pod windą pokazują, że wynosi on 0. Wcpuid MA NAWET TĘ OPCJĘ NIEAKTYWNĄ!!! Power Strip pokazuje z kolei , że wynosi 0n 512 MB kiedy w Biosie mam ustawione 128 MB. Gdy zmienię w BIOSie na Disabled komp wiesza się przy procedurze POST. Dodam,że próbowałem zmieniać sterowniki chipsetu, grafy, nawet reinstalka Windy i różne wersje BIOSU i NIC!!! Ma ktoś jakiś pomyśł co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Raczej nic nie poradzisz nForce kłóci sie z kartami Ati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Raczej nic nie poradzisz nForce kłóci sie z kartami Ati LOL 8O ciekawa teoria ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Raczej nic nie poradzisz nForce kłóci sie z kartami Ati chybas sie chłopie nie wyspał ROTFL :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Skłócić to możesz zaraz użytkowników forum. Szukam sensownej rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Czytałem w kilku miejscach na forum ze użytkownicy Ati mają problemy z NForcem wiem ze to raczej bzdura ale kto wie. Ale jeśli tak jest to źle ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Raczej nic nie poradzisz nForce kłóci sie z kartami AtiA swistak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak_PL Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 nvidia nforce + ati :) specjalnie spece od nvidi zablokowali cosik w czipsecie żeby sfrustrowany user kupił nvidie...ot tak sie robi interesy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 nvidia nforce + ati :) specjalnie spece od nvidi zablokowali cosik w czipsecie żeby sfrustrowany user kupił nvidie...ot tak sie robi interesy :) hmmm... :? wlasciwie to nie wiem czy zartujesz czy nie, czy mam sie smiac czy plakac :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak_PL Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Prawde powiedziawszy to żartowałem... ale kto to wie co spece nvidii (której szczerze nie lubie!:() wymyslisli tego nikt z nas nie wie! PS.Może jakas zmiana biosu pomoze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...