pavełek Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 No właśnie czy jest jakiś overlockerski BIOS do tej mobo??? bo nie mogę ani mnożnika ani FSB zmienić :cry: ECS K7VTA3 rev 1.0 bios 1.2b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 No kurcze nikt nie widział takiego biosu jak np. do K7S5A??????????? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 hej, odgrzebałem tego stareeego posta bo szukam właśnie biosa do mojej mobo czyli K7VTA3 v3a, no i znajduje tylko takie posty jak ten :cry: :cry: BEZ ODPOWIEDZI Jak ktoś ma post umożliwiający zmianę FSB, (najlepiej co 1 MHz) i zablokowanie PCI/AGP to może niech się podzieli. POZDRO UPDATE A może powie ktoś skąd ściągnąć chipo bios (czy jaksię to nazywa), googlowałem ale niestety porażka, najwięcej znalazło stron z forów i to wszystkie chyba obcojęzyczne!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 czy naprawdę na tym forum nie nikogo kto mógłby mi pomóc z tym biosem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Niestety musze stwierdzić iż nie ma takiego biosu :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Niestety musze stwierdzić iż nie ma takiego biosu :cry:no to mnie pocieszyłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 w k7vta3 ver. 5.0 jest standardowo FSB co 1MHz... ale overclockierskiego biosu nie znalazlem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...