loginanonim Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Witam, jestem posiadaczem karty graficznej: GeForce 9600GT Palit 512MB XNE/9600T+T352. Niestety, choć karta jest nowoczesna, to w grach chodzi źle. Kolory są rozmazane, obraz nie jest płynny. Pod spodem zamieszczam zdjęcie z gry. Jeśli chodzi o sterowniki, zainstalowałem odpowiednie i to najnowsze bo z września 2008 roku. Zasatnawiam, się czy może jeszcze trzeba coś doinstalować, czy po prostu karta ta jest uszkodzona? Dodam, że wymieniłem na testową kartę na Radeon X550 i gry uruchamiają się z prawidłową grafiką. Dlaczego jest błąd przy graniu na GeForce 9600GT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Jesli nie podlaczyles dodatkowego zasilania to sie nie dziwie , jesli podlaczyles to gwara bo karta wali artami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loginanonim Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Jesli nie podlaczyles dodatkowego zasilania to sie nie dziwie , jesli podlaczyles to gwara bo karta wali artami.Zasilanie było podłączone. Czyli pewnie gwarancja. A może trzeba jakieś detonatory zainstalować? Jeszcze głupie pytanie. Co to są te arty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Zasilanie było podłączone. Czyli pewnie gwarancja. A może trzeba jakieś detonatory zainstalować? Jeszcze głupie pytanie. Co to są te arty?hehe, detonatory... kiedy ja to słyszałem.... za czasów sterów nvidii 28.16 :D arty = artefakty - widoczne wady (kolorowe pola i linie) obrazu, które mogą być ubocznymi skutkami danego algorytmu lub zbyt silnej kompresji. Mogą wynikać także ze złej pracy karty graficznej, np. z przetaktowania bądź przegrzania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Stary po Radeonie wyczyszczone DriverCleaner'em ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loginanonim Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Stary po Radeonie wyczyszczone DriverCleaner'em ?Na razie daje ją na gwarancję. Dam znać czy to pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...