gr0chu Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 (edytowane) Poleccie jakis dobry monitor LCD panorame do 1500 zl glownie do gier, filmow, internetu z ladnymi kolorami i zeby nie smuzyl. Jak na razie zastanawiam sie nad NEC 20WGX2 PRO ale moze ktos zna jakis rownie dobry a moze i lepszy. Edytowane 8 Października 2008 przez Si3beN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 hp 2475 - obecnie najlepsze w tej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Za tę cenę możesz mieć 26" IIyamę ProLite E2607, która nieźle sprawdza się w zastosowaniach, o których wspomniałeś ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Najciekawszy w podobnej cenie jest 24" HP LP2475 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek666 Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 A ja na Twoim miejscu bym oszczędził 600 zł i kupił Samsunga SyncMaster T220, najlepiej sam rzuć okiem na parametry, moim zdaniem bdb do gier i filmów, szybki czas reakcji. http://www.komputronik.pl/Monitory_LCD/Mon...y,id,55628,s,1/ pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 A ja na Twoim miejscu bym oszczędził 600 zł i kupił Samsunga SyncMaster T220, najlepiej sam rzuć okiem na parametry, moim zdaniem bdb do gier i filmów, szybki czas reakcji. http://www.komputronik.pl/Monitory_LCD/Mon...y,id,55628,s,1/ pzdr Ale ma marne kąty góra-dół. Tamten HP ma H-IPS a nie marne TN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 (edytowane) Ten HP rzeczywiscie fajny, przejrzalem testy i opinie ma niezle ale jednak kosztuje te 200zl wiecej niz mam :(. HP LP2275W wydaje sie ciekawy ale matryca PVA do gier to chyba niespecjalnie no i piszczy podobno. Mam kumpli ktorzy maja NEC 20WGX2 PRO i sa bardzo zadowoleni tyle ze za ta kase mozna spokojnie kupic 22-24" i wez badz tu madry nie mozna zrobic tak zeby bylo dobrze :(. Edytowane 9 Października 2008 przez Si3beN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...