lapituta Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 No wiec tak na szybko to nawgrywalo mi sie kupe syfu z neta, trojany itp. Pomeczylem sie troche i udalo sie wywalic te smieci z dysku ale zostal jeden problem, zniknely mi 2 partycje (C i D). Wejsc na partycje sie da jak w polu adresowym wpisze partycje ale "moj komputer" ich nie pokazuje. Jak zmienie litere partycji "D" na jakas inna to "moj komputer" ja widzi. Teraz pytanie do was, czy ktos moze wie gdzie w rejestrze sa wpisy odnosnie partycji albo jakies winowe ustawienia w ktorych mozna sie pobawic zeby to naprawic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer Jesli istnieje wpis NoDrives to usuń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapituta Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 (edytowane) DZIAŁA !!! WIELKIE DZIEKI, temat można zamknać. Edytowane 8 Października 2008 przez lapituta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...