thomson Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Witam wszystkich, mam drobne pytanko - a mianowicie od kilku dni windows xp wyswietla mi komunikat "konflikt adresów IP z innym systemem w sieci", mam dostęp do internetu przez modem kablowy. Co jest grane?, wszystko działa ok (internet) tylko denerwujący jest sam komunikat który wyskakuje kilka razy na godzinę. Co zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 zdaje się, że jeszcze ktoś ma takie samo IP jak ty. Zgłoś to operatorowi kablówki będa Ci się działy różne cuda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 zgłoś to koniecznie ... miałem taki sam problem i początkowo normalnie był net a potem już komunikat pociągnął za sobą kradzież net-a ... zgłosiłem i się trabla pozbyłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 zgłoszę do kablówki-dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...