LPC Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Dajcie spokój z tą pogodą - działa mi na nerwy już od kilku dni!!no zrobiło by sie juz ciepło bo mnie to zaczyna wqwiacwlasnie dzis jeszcze na dodatek grypskoqwa zlapalem a w sobote musze naginac do budy z indeksem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 hehe pogoda boska. tu 2 metry sniegu, a tam zaraz trwka zielona i 10 stopni lol :D. a ponoc tarnow jest najcieplejszym miejscem w polsce ( dokladnie poludniowe stoki parku sanguszkow) - to tak dla podniesienia morale 8) a jeszcze tydzien temu w kosza pogrywalem w krotkich spodenkach na polku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Hehe, a ja się cieszę :D Mam firmę ciepłowniczą i dla mnie może być mróz aż do końca maja :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 hehe pogoda boska. tu 2 metry sniegu, a tam zaraz trwka zielona i 10 stopni lol :D. a ponoc tarnow jest najcieplejszym miejscem w polsce ( dokladnie poludniowe stoki parku sanguszkow) - to tak dla podniesienia morale 8) a jeszcze tydzien temu w kosza pogrywalem w krotkich spodenkach na polku. Najcieplejszym miejscem w Polsce są Słubice (najwyższa średnia temperatur w roku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...