atsiv Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Chciałbym aby mój Gimp w wersji 2.6 był wyświetlany w jednym pasku a nie w trzech paskach tak jak widać na tym zrzucie ekranu: http://www.gimp.org/screenshots/gnome-1280...fresh-start.jpg Czy wie ktoś jak to zrobić? Dodam, że działam na Ubuntu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 http://jakilinux.org/aplikacje/grafika/gim...eszcie-mozliwe/ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atsiv Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Tak, tak akurat to wiem, mam te dwa okienka narzędziowe na samym wierzchu i sprawia wrażenie jakby Gimp był jedno okienkowy ale jednak dalej mam na pasku (gnome-panel) 3 pozycje do wyboru a ja chcę mieć jeden pasek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 zapomnij :) dopuki tego programisci nie poprawia to mozesz pomarzyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIHC1 Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Nigdy nie sprawdzałem w praniu, ale może zainteresuje Cię GIMPShop? Niestety najnowszy GS bazuje na dość starej wersji GIMPa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atsiv Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 GIMPSho to nie, całkiem odpada. Spojrzałem na zrzuty ekranu na stronie gimp.org, przez to pomyślałem, że da się tak ustawić... ale jeśli nie to trudno, to tylko drobny bajer i przez to świat nie zawali się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...