Marcin5611 Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Witam wszystkich. Zastanawiam się czy nie zwodować swojego pc... Chociaż mam pewne wymagania odnośnie chlodzenia które chciał bym aby były spełnione.. jak i mam kilka pytań... Napewno chciła bym chłodzić przy pomocy WC procka jak i... no własnie najlpiej proca, grafe, NB + ew. sekcje zasilania na płycie.. Dodatkowo chciał bym aby było ciszej niż jest teraz... Kwota no coż max chciał bym przeznaczyć 1000zł ale tak naprawdę im mniej tym lepiej;) jesli do czegoś warto dopłacić to ok... ale powiedzmy dla zysku 1stopnia płacić 200zł więcej mija się z celem... Mam big towera chiftecha którego nie chciał bym jakos przerabiac więc chcial bym żeby chlodnica pasowała bez przeróbek... Ps. W chwili obecnej wszelkie wentylatory w mojej budzie chodzą na 5V w stresie na 7V więc może być cięzko wymyślić coś ciekawego co będzie ciche i wydajne... Proszę o jakieś propozycje chłodzenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...