luckyx Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Prosze o rade, nie chodzi mi o wstawienie tabelki ale zeby klient dla ktorego przygotowuje dokumenty mogl, jesli chce, kliknac na wyswietlony plik excel. Czyli format: tekst............................................................. ikona pliku excel po kliknieciu ktorej otworzy sie plik tekst.............................................................. Myslalem ze wystarczy przeciagnac plik, ale niestety nie. Sam dostawalem takie dokumenty wiec na pewno jest to mozliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 (edytowane) Wstaw -> Hiperłącze ? --EDIT-- Ja mam tylko 2003.. Edytowane 10 Października 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyx Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 chyba nie do konca. Chodzi mi o to ze na kartce (dokument word) widzisz po prostu plik excela jak na pulpicie i mozesz go kliknac. Zaznacze moze ze to office 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRT77 Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 w Office 2003 robi sie to tak: Wstaw -> Obiekt -> utwórz z pliku wskazujesz odpowiedni plik i zaznaczasz opcję "wyświetl jako ikonę" Ot i cała filozofia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyx Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 wielkie dzieki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...