99kk Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 WItam ;) tak jak w temacie, szukam procesora do płyty głównej ASRock K8NF6P. Aktualnie mam Semprona 2500+, i potrzebuje czegos lepszego... byłbym wdzięczny, gdybyście doradzili i napisali, jaki procek i czy wogóle się to opłaca, czy może lepiej juz zmienić płyte... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 I po co zakładałeś drugi temat, nie można było napisać w tamtym?? Zalezy ile masz kasy, to będzie mozna pomyśleć nad zmianą platformy... bo na ten socket to nie ma nic specjalnego w dobrej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99kk Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 do 150zł ... no rzeczywiscie mogłem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Lepiej poczytaj poradniki o podkręcaniu i spróbuj podkręcić swojego, bo nie warto w to ładować ani grosza. W międzyczasie zbieraj kase na zmianę platformy. A jeśli się boisz podkręcania i nie zamierzasz się za to brać i nie chcesz zmieniać platformy to możesz kupić coś takiego: http://www.allegro.pl/item454104072_amd_at...gwar_f_vat.html Ale jak widziałem w poprzednim temacie chciałeś kupić kartę do fify czyli lubisz grać, więc lepiej podkręć obecnego proca i zbieraj kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Miałem kiedyś sempka 25k i k8nf6g i szedł na 2ghz(na stock).A powiem że w tedy nie wiedziałem co to OC. Jednak jak mówi Neomagnet,najbardziej opłacalna jest zmiana platformy np. AM2+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...