miras19 Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Witam serdecznie, mam problem kupiłem laptopa dziewczynie na którym nie byłol systemu, wgrałem XP Pro, ale nie moge wgrać sterowników. Laptop to Asus F5 z Ati 3470, ściągnąwszy stery z amd support do tego systemu czyli Ati HD 3400 Series wyskakuje device not found! Dowiedziałem się w necie że Ati z Asusem i MS przycioł wałka i ten pierwszy nie wypuścił sterów pod XP właśnie do tej karty. Ma ktoś z Was rozwiązanie czy może któreś OMEGI poradzą sobie z tą próbą wymuszenia zakupu Visty? Bo pod nią są stery od ati. Dzięki za jakiekolwiek porady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Ściągnij sobie catalysty 8.8 , ja mając xp i ati 4670 też nie mogę najnowszych sterowników zainstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 (edytowane) Czyli mówisz że powinno pojść? W sumie ciekawe zagranie tych panów, zaczynam mieć coraz większy uraz do ATI i ASUS! Kiedyś lubiałem te marki szczególnie pierwszą teraz już nie wiem co mam o tym mysle. NIESTETY NIE DZIAŁA nie wiem co to może być może jaieś sugestie? Edytowane 9 Października 2008 przez miras19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 http://www.driverheaven.net/modtool.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Dobra wgrałem, jednak o dziwo wykryło jako 3450 O_O Co za kicha ze strony ati na prawdę, czysta dyskryminacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 (edytowane) w takim razie ściągnij ze strony Asusa, ATI AMD nie wspiera kart na AGP jak i nowych Mobility, to jest rola odbiorców OEM http://support.asus.com/download/download....SLanguage=pl-pl Edytowane 11 Października 2008 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...