SanDiego Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 (edytowane) Witam Mam Asusa F3SG Vista ready, ale zainstalowałem xp-ka sp3. problem w tym, że nie mam sterowników, żeby widział moją baterię. Chciałem ściągnąć jakiś programik do monitorowania stanu baterii, ale każdy z nich mi pokazuje: No battery found... A przydałoby mi się coś, żeby mi pokazywał stan zużycia, żebym się potem nie obudził z ręką w nocniku... ACPI\ACPI0003\3&11583659&0 ACPI\PNP0C0A\0 Co do wspomnianych sterowników, szukałem na stronie Asusa, ale akurat o baterii ani słowa... W Internecie podobnie. Tylko te 2 w.w kody mam jako Nieznane urządzenie i 1 z nich jest raczej baterią... Może ktoś zna pomysł jak to ominąć/naprawić? Pozdrawiam Edytowane 9 Października 2008 przez STOGU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 a nie jest tak że wchodzisz w panel sterownia -> zarządzanie energią i tam w zakładce bateria ustawiasz opcje zeby pokazywało ci stan baterii w tray'u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 to wtedy mi pokazuje: zasilany prądem przemiennym AC. Nie bój się, to już sprawdzałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 program notebookbatteryinfo.1.2.0.21 sprawdzałeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...