pl00b00 Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 otoz od niedawne bawie sie tym programem i interesuje mnie jakie opcje pozostawic wlaczone a jakie wylaczyc, aby wyszukiwanie wirow bylo efektywne, ale zeby rowniez nie zajmowalalo duzej mocy kompa. za odpowiedzi z gory thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 a co tam jest do ustawiania???? zostaw na default ew. wylacz/wlacz skanowanie poczty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 na stronie www.symantec.pl masz instrukcję(.pdf) do wszystkich produktów. poczytaj to się wszystkiego dowiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Używam NAV 2002, nie wiem, na ile różni się enginem od 2003, ale ja mam włączone tylko skanowanie poczty przychodzącej. Na pewno nie warto używać "autoprotection" na codzień- norton skanuje wtedy na bierząco każdy otwierany plik, pochłaniając ogromną ilość zasobów. Ewentualnie możesz włączyć "script blocking", ale tego też nie używam, zmniejszam jedynie ryzyko nie używając outlooka i I-explorera; myślę, że z 70% wrednych skryptów ma przez to zamkniętą furtkę do dziur w systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Dijkstra thx za odpowiedz. a co do osdpowiedzi Kamil>>>, wiem, ze sa instrukcje i inne bzdety, ale nie zawsze w instrukcjach pisze prawda. moze pisac wlacz wsio i tak jest najlepsze i sie bedzie spox wozic. ale chcialem uslyszec opinie ludzi co to uzywaja i wiedza jak ztym zadzialac. jak w instrukci do plyty glownej bedzie pisac zeby nie podkrecac proca bo sie spali (a tak zawsze pisze) to tez nie bedziesz podkrecac ??? a tak poztym no offence and peace 8) to ostatnie to pytanie retoryczne :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...