SkaZ Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Witam dzisiaj zakupiłem Asusa F5SL i zainstalowałem Windowsa XP wykrywa mi tylko 128 GB tak też było w momencie instalacji Windowsa przy tworzeniu partycji. W biosie pokazuje 250Gb nie mam pojęcia co stało się z resztą :/ Ps zainstalowałem sterowniki dołączone przez producenta na płycie. Co może być tego przyczyną, proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 To ze 8 lat temu nie było tak duzych dysków i od tego czasu wyszly 3 service packi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkaZ Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Udało się właśnie też pomyślałem i zainstalowałem Service Packa 2 pomimo że Windows był z Service Packiem-dziwne. Proszę o usunięcie tematu i dzięki pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...