Koczer89 Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Witam. W nastepnym tygodniu planuję kupić Laptopa do ceny ok 3000zl Potrzebny mi jest na studia informatyczne. Najczesciej uzywane programy: - Photoshop - Corel - Pakiet Office - Internet Rzadko gram w gry ale czasami wlacze Fife lub PESa. Zdecydowalem sie juz prawie na: http://www.komputronik.pl/Notebooki/Toshib...pelny,id,58775/ ale ostatnio wiele osob doradzano mi: http://allegro.pl/item452642580_nowy_dell_..._250hd_vat.html Jak matryce polecacie? 15" wystarczajaca czy 17"? Prosze o pomoc z wyborze modelu laptopa oraz o propozycje modeli. Pozdrawiam i czekam na propozycje :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Bierz Dell na pewno się nie zawiedziesz. Puki co 15" Ci starczy, a jak będziesz miał $ to dokupisz sobie monitor (np. Samsung 20-22" za około 550zł) i komfort pracy w Photoshopie i innych się zwiększy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 właśnie czekam aż znajomy z USA przywiezie mi Dell-a XPS M1330 i M1530 (ceny tam są znacznie niższe) Znajomy ma tego 1530 (tyle ze z grafiką GeForce i proc 2.5ghz i jest bardzo zadowolony, narzeka tylko że musi tachać na uczelnię 2.5 kg ;P ) Przy korzystaniu z aplikacji o których wspominasz ważna na 1 miejscu jest ilość ramu, im więcej tym lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koczer89 Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 właśnie czekam aż znajomy z USA przywiezie mi Dell-a XPS M1330 i M1530 (ceny tam są znacznie niższe) Znajomy ma tego 1530 (tyle ze z grafiką GeForce i proc 2.5ghz i jest bardzo zadowolony, narzeka tylko że musi tachać na uczelnię 2.5 kg ;P ) Przy korzystaniu z aplikacji o których wspominasz ważna na 1 miejscu jest ilość ramu, im więcej tym lepiej. To sprzedaj mi jednego :) Jak cos to moje gg to 9922147 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...