Zaki Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Co polecacie ?? Cena w granicach rozsądku :) Czyli 130-150zł max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 scythe mugen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Pamiętaj o sprawdzeniu wymiarów obudowy, no i o ułożeniu układu zasilania przy sokecie, żeby potem nie było problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolek_Lodz Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 (edytowane) Ja od prawie roku używam takiego AVC, jest bardzo wydajny i cichutki a kosztuje śmieszne pieniądze :-). Nadal do nabycia na ALLEGRO, choć z 4 rurkami heatpipe. Jego najnowsza odsłona nosi nazwę Napoleon (ale chyba u nas nie do nabycia). Edytowane 10 Października 2008 przez Bolek_Lodz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nergal666666 Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 scythe ninja rev.b plus-super [na moim e8600 27 st idle] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaki Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Mogę mieć chłodzenie NOCTUA NH-U12P za 150zł, czy jest to dobre chłodzenie ? Pytam ponieważ widze ceny 210zł na allegro, a pewny użytkownik mi dał taką cenę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 A ja mam taki wynalazek jak Asus Triton za 75 zł :) i w idle 32*, w stresie 44* (buda dość dobrze przewentylowana) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Mogę mieć chłodzenie NOCTUA NH-U12P za 150zł, czy jest to dobre chłodzenie ? Pytam ponieważ widze ceny 210zł na allegro, a pewny użytkownik mi dał taką cenę Pewnie że dobre. To jedno z najlepszych dostępnych na rynku AC. W dodatku ma cichutki wentylator ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaki Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Pewnie że dobre. To jedno z najlepszych dostępnych na rynku AC. W dodatku ma cichutki wentylator ;] heh no ale co mi z tego ze cicho jest jak i tak pewnie cos glosniej bedzie chodzic :D dobra wiec zasysam ta noctue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Ale kupując Noctue będziesz miał motywacje do tego aby wyciszać pozostałe komponenty :wink: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...