maz1i Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Tak sobie kręcę ok 3 dni i wykręciłem co nieco. To mała próbka: Link Link Link Link Myślę że jak na początek przygody z ujemnymi temp nie jest aż tak źle, z tym że mam problem z wprime 32M. Jakiś ten wynik jest trochę słaby, do wglądu TU. Inne benchy jutro może w niedziele. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Na początek nieźle, pamięci daj wyżej, niekoniecznie na CL4 - powinna być różnica w SuperPi/Pifast. Z wprime masz najprawdopodobniej ten problem, że źle rozpoznaje Twój procesor i ustawia automatycznie jeden wątek. Advanced Settings i Thread Count ustaw na 2 (możliwe, że przed każdym liczeniem, trzeba będzie to ustawiać). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Na początek to zmień dział bo zaraz zostaniesz "zlinczowany". "Za tematy typu 'Jak podkręcić', 'Jak odblokować mnożnik', 'Do ilu podkręce' itp. będzie KARA." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 eee dział dobry toż to 5G i sub zero ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz1i Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Advanced Settings i Thread Count ustaw na 2 (możliwe, że przed każdym liczeniem, trzeba będzie to ustawiać).Dzięki pomogło To jaki dział mam wybrać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 przepraszam, nie dowidziało mi sie. Tak sobie kręcę ok 3 dni i wykręciłem co nieco. to zdanie mnie zmyliło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...