reyden Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Drukowałem coś ważnego kiedy , nagle mi się skończył tusz w drukarce ( raz uzupełnainy) Wpadełm na pomusł zeby go uzupełnić tuszem kreślarskim Efekt praktycznie brak różnic w druku Mam pytanie Czy aby ten tusz nie zaschnie zbyt szybko ( w pojemniku orginalnym tylko wlew był zatkany ) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Drukowałem coś ważnego kiedy , nagle mi się skończył tusz w drukarce ( raz uzupełnainy) Wpadełm na pomusł zeby go uzupełnić tuszem kreślarskim Efekt praktycznie brak różnic w druku Mam pytanie Czy aby ten tusz nie zaschnie zbyt szybko ( w pojemniku orginalnym tylko wlew był zatkany ) ?? Zajebisty pomysl... Ciekawe ile Ci dysze pociagna? Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Myślę, że możesz przygotować się na wizytę w serwisie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Ten HP, niema czasem dysz wymiennych - zintegrowanych :P z pojemniczkiem ? i to niejest tusz, tylko atrament, tusz jest gęsty - jest we wkładach do długopisów .... Ja uzupelnialem w swoim lexmarku atramentem parcera, drukowala swietnie...przez tydzien i zaschlo, tak jak przypuszczalem :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Może i z tym serwisem przesadziłem, ale teraz często drukarki HP (te lepsze) mają osobno atrament/tusz ;) i dysze. I może się wszystko "ładnie" zapchać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Może i z tym serwisem przesadziłem, ale teraz często drukarki HP (te lepsze) mają osobno atrament/tusz ;) i dysze. I może się wszystko "ładnie" zapchać.W moim głowica jest w pojemniku z atramentem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Przecież HP nigdy nie produkował drukarek z osobnymi dyszami - Zawsze były zintegrowane z pojemnikami z atramentem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Przecież HP nigdy nie produkował drukarek z osobnymi dyszami - Zawsze były zintegrowane z pojemnikami z atramentem A HP 2000C ??? I jeszcze jakiś OfficeJet ale nie pamiętam oznaczenia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...