RadeX Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 i teraz sie potwierdza to co mowilem czyli ze organizatorzy sa winni takiemu stanowi rzeczy, bo Samhain zamiast przyjac do wiadomosci i uwzglednic kilka sugestii olewa je i mowi "napiszcie gdzie indziej".... istna glupota, ale jak tak chcesz to tak rob. typowa olewka z Twojej strony. smieszne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Jeszcze nic się nie zaczęło, a już kłótnie, wypominanie, prztyczki w nos i anus, wylewanie żółci, pomyj i żalów. Ot, polskie piekiełko w rozkwicie. A potem zdziwienie, że zainteresowanie imprezą słabe. A fe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Jako, że ja założyłem ten topik proszę o nie zaśmiecanie go bzdurami tu ma być dyskusja co z Polskim moddingiem jak go podnieść jak uświetnić by wrócił na stare tory i by ludzie chętnie zaglądali na inne strony o moddingu, serwisy, by znowu zaczęło się coś w tej mierze dziać. Wiem, że to trudne po Polskie sklepy nie widzą sensu sprowadzania gratków do tuningu no i ich nie wiedza na temat tuningu jest też bardzo duża, bo dla nich tuning to wycięcie okienka i katoda. A może by się one też zainteresowały tym że trzeba wiele rzeczy do dobrego tuningu. Bo żeby w sklepach nie można było dostać chociaż oplotek czarnych to już szczyt ! Nie mówiąc już o innych rzeczach np z firmy A.C. R.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) i teraz sie potwierdza to co mowilem czyli ze organizatorzy sa winni takiemu stanowi rzeczy, bo Samhain zamiast przyjac do wiadomosci i uwzglednic kilka sugestii olewa je i mowi "napiszcie gdzie indziej".... istna glupota, ale jak tak chcesz to tak rob. typowa olewka z Twojej strony. smieszne jesli uwazasz to za olewanie z mojej strony to wybacz... niemniej jednak Twoja postawa dziwnie zmienila sie na atakujaca jak nie zgadzales sie z wynikiem glosowaia ludzi na Twojego moda... nic nie poradze, tak glosowali, forma glosowania nie byla doskonala jak juz tutaj w watku napisalem i bedzie zmieniona... uwazasz ze mam sledzic wszystkie fora? juz dalem przyklad, jesli ciezko Tobie zalogowac/zarejestrowac sie na forum Zjazdu uwazam to za totalna ignorancje z Twojej strony i bicie piany, a nie chec do pomocy w stworzeniu lepszej imrpezy - teoretycznie takze dla Ciebie jonas dobrze prawi, zamiast wziac sie wszyscy w garsc i cos zrobic, beda glupie przepychanki i nigdy nie powstanie dobra forma imprezy bo zawsze znajdzie sie powod by pokazac ze "sie ma racje" edyta: Radku - dodatkowo odnosnie Twojej propozycji to napisalem juz chyba, ze jest juz zatwierdzona i bedzie wprowadzona, wiec nie rozumiem gdzie ignorancja? a to ze nie bylo Zjazdu w tym roku to tylko fakt, ze nie mogles zobaczyc zmian na wlasne oczy, mam jednak nadzieje, ze pojawisz sie z modem na kolejnej imprezie i sam ocenic bedziesz mogl czy jest lepiej, a jesli nie to co zmienic by bylo lepiej, z mojej strony jest chec wspolpracy, mam nadzieje, ze z Twojej takze, a nie tylko krzyczenie ze jestem sobie winien i ze jestem niepowazny Edytowane 28 Października 2008 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buuren Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Wiem, że to trudne po Polskie sklepy nie widzą sensu sprowadzania gratków do tuningu no i ich nie wiedza na temat tuningu jest też bardzo duża, bo dla nich tuning to wycięcie okienka i katoda. A może by się one też zainteresowały tym że trzeba wiele rzeczy do dobrego tuningu. Bo żeby w sklepach nie można było dostać chociaż oplotek czarnych to już szczyt ! Nie mówiąc już o innych rzeczach np z firmy A.C. R.... A czy dla Ciebie akcesoria /rzeczy muszą mieć napisane że są do TUNINGU komputera i muszą być w sklepie komputerowym? :lol: Jak na moim zadupiu (czyt w koszalinie) jest do kupienia dosłownie wszystko, to w większych miastach tym bardziej. Wystarczy poszukać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Bo żeby w sklepach nie można było dostać chociaż oplotek czarnych to już szczyt ! eee tego nie doczytalem... a w ktorych sklepach tego nie ma? przeciez sa, na forach masz nawet temat specjalny odnosnie oplotow i tam masz adresy gdzie kupic! Tak jak napisal to buuren to ze nie ma tego w sklepei z czesciami do tuningu komputerowego nie znaczy ze nie mozna ich do tego uzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Jako, że ja założyłem ten topik proszę o nie zaśmiecanie go bzdurami tu ma być dyskusja co z Polskim moddingiem jak go podnieść jak uświetnić by wrócił na stare tory i by ludzie chętnie zaglądali na inne strony o moddingu, serwisy, by znowu zaczęło się coś w tej mierze dziać. Wiem, że to trudne po Polskie sklepy nie widzą sensu sprowadzania gratków do tuningu no i ich nie wiedza na temat tuningu jest też bardzo duża, bo dla nich tuning to wycięcie okienka i katoda. A może by się one też zainteresowały tym że trzeba wiele rzeczy do dobrego tuningu. Castorama, Media Markt, Leroy Merlin, Praktiker, OBI.... :wink: w XXI w majac ogolny dostepn do internetu, jestes w stanie kupic WSZYSTKO (nawet nielegalne rzeczy) wiec prosze nie histeryzuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) Samhain po prostu z Twojego posta wywnioskowalem ze to o czym wczesniej rozmawialismy zostalo zapomniane przez Ciebie bo napisales zebysmy pisali gdzie indziej. Sory jesli zle zrozumialem Twoje intencje ps. nie chodzi juz o to ze sie nie zgadzalem z wynikami mojej modyfikacji. glownie chodzi mi o ogol. bo na kazdym zjezdzie wiecej jest takich ludzi jak ja niestety. Edytowane 28 Października 2008 przez RadeX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) Samhain po prostu z Twojego posta wywnioskowalem ze to o czym wczesniej rozmawialismy zostalo zapomniane przez Ciebie bo napisales zebysmy pisali gdzie indziej. Sory jesli zle zrozumialem Twoje intencje ps. nie chodzi juz o to ze sie nie zgadzalem z wynikami mojej modyfikacji. glownie chodzi mi o ogol. bo na kazdym zjezdzie wiecej jest takich ludzi jak ja niestety. i dlatego napisalem, ze zostanie to zmienione w nastepnej edycji, by ludzi przybywalo a nie ubywalo... jesli macie jakies uwagi odnosnie Zjazdu, wygodniej bedzie (wszystkim, nie tylko organizatorom czyli nam) jak napiszecie te uwagi w tym watku: http://www.realitynet.pl/e107_plugins/foru...topic.php?25055 edit: edytowalem linka Edytowane 28 Października 2008 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...