oicw Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Witam.Mój znajomy zrobił "świetny" zakup, kupując chaszcza w media marktcie wraz z zainstalowaną vistą.Teraz ja mam mały problem z tym cholerstwem.Otóż kiedy podpinam pendrive(Kingstone DT),w Mój Komputer jest widoczny napęd przenośny,lecz kiedy chcę otworzyć,wywala jakiś komunikat,że został zablokowany przez jakie g***wno z visty.(przepraszam,za takie lakoniczne informacje,ale nie pamiętam treści tego komunikatu). Tak samo,kiedy włożyłem płytę cd do napędu-wywaliło komunikat ,że niemoże być odtworzona z tego konta (coś w tym sensie bynajmniej).W systemie jest tylko jedno konto,gdyż tylko jedna osoba korzysta z tego systemu. Gdyby ktoś w Was wiedział jak rozwiązać te bezsensowności,które robi ten pseudosystem-prosiłbym o pomoc. I teraz jeszcze trochę offtopowo.Przestrzegam wszystkich przed kupowaniem komputerów w hipermarketach.To coś,które ma w opisie ,że "świetnie się nadaje do gier",ma GF 8400GS....oczywiście zasilacz to standartowo-jakaś chińszczyzna No-name.Panel maskujący do napędu jest tak fantastycznie zrobiony,że aby wysunąć tackę,trzeba z całej siły przyciskać głęboko przycisk przez co najmniej 3 sekundy.Efekt? bolący palec po zaledwie kilku próbach wysunięcia tacki.Pł. główna-jakaś MSI(jaka?-jeszcze nie wiem,sprawdzę może przy okazji).No i oczywiscie musieli wp**rzyć plomby na obudowie-tak ,że już nic nie można zrobić. Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Wróc ja ksie dowiesz jaki dokłądnie jest problem i co to za komunikaty bo tu nikt zgadywal nie bedzie. I jak przestrzegasz kogos przed PC z hipermarketu to najpierw zobacz jakie są to PC bo mozna kupic i bez problemu i PC z GF8800 i Quadem... Problem plomb praktycznie tez nie istnieje, bo one są tylko z jednego powodu i mozna je samemu usunąc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...