WoooCash Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Moze mi ktos cos polecic... zalezy mi na druku dobrej jakosci zdjec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deliriously Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Jeżeli chodzi o druk zdjęć warto zastanowić się nad drukarkami OKI, które wykorzystują tusz z woskiem. Różnica kolosalna, szczególnie przy obrazach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubace Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Może taki laser: KONICA MINOLTA Magicolor 5430dl Lub coś specjalnie do zdjęć: CANON Cp760 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deliriously Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 kubace: używałeś tego pierwszego modelu? Ciekawi mnie jakie są interwały między automatycznymi kalibracjami w tym sprzęcie. Sprawa zasadnicza przy druku większej ilości na raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...