m1xer Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Witam, szukam nowej dobrze wentylowanej obudowy w cenie miedzy 200~300zł Chce wsadzic w nia sprzet z siga bo w obecnej kilku letniej zrobilo sie za cieplo po wsadzeniu 4850.... Moge miec nowego Antec Nine Hundred ~320zł opłaca sie? Może macie inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vippiotrek Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Osobiście wybrałbym coś z tego zbioru: http://www.komputronik.pl/Obudowy/CoolerMa...talog,kat,5543/ Pozdrówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaQs Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Ja bym wzial albo Nine Hundred albo CM-690. Obydwie swietne obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Antec świetna buda, przewiewna i swoje waży, jeśli pasuje Ci jej design to IMO brać. Polece również za około 280zł znakomitego CoolerMastera RC-690, jest nieco szerszy niż Antec i ogólnie pojemniejszy, bardzo ciekawa buda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 jeszcze z tańszych masz Antec Three Hundred (199zł) i Sharkoon Rebel 9 (119-149zł) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 CM widze ze tez ciekawy.. jednak martwi mnie jedno... moja plyta, czyli Asus P5K PRO ma bardzo zle zaprojektowane gniazdo zasilajace na plycie... i nie wiem czy starczy kable... trzeba liczyc ze pod 4850 jest jeszcze karta TV + Audigy... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Posiadam CM-690 i mogę ją śmiało polecić.Jest obszerną i chłodną budą no i jest bardzo dużo miejsc do montażu wentylatorów.Kabel powinien Ci dosięgnąć bo widzę że też masz szefa a u mnie nie ma z tym problemu.A zawsze można kupić przedłużkę i puścić kabel za płytą i wejść od góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Chyba jednak bede szukal 690 :) choc przyznam ze nigdzie jej "fizycznie" ode reki nie moge dostac... Antec Nine Hundred tez fajny ale widze ze nie ma "otworkow" pod zasilaczem z ktorych mozna zasysac powietrze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Na dole obudowy są jednocentymetrowe dystanse - jak na razie, mój bq! nawet nie stęknął, mimo że jest zamocowany wentylem do dołu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Wie ktos moze gdzie w krakowie jest jakis dobrze wyposazony sklep z obudowami? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 W Apollo jest sporo niezłych (jak i wiele no-name'ów) obudów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 www.kdo.pl www.bitcomputer.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Na dole obudowy są jednocentymetrowe dystanse - jak na razie, mój bq! nawet nie stęknął, mimo że jest zamocowany wentylem do dołu.Hmm a mozna w takiej obudowie typy Antec montowac zasilacz wiatrakiem do gory? ma to wplyw na dzialanie zasilacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Można, zasilacz jest, paradoksalnie, nieco cieplejszy, ponieważ pobiera powietrze z karty graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...