Skocz do zawartości
m1xer

Obudowa 200~300zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukam nowej dobrze wentylowanej obudowy w cenie miedzy 200~300zł

Chce wsadzic w nia sprzet z siga bo w obecnej kilku letniej zrobilo sie za cieplo po wsadzeniu 4850....

Moge miec nowego Antec Nine Hundred ~320zł opłaca sie?

Może macie inne propozycje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Antec świetna buda, przewiewna i swoje waży, jeśli pasuje Ci jej design to IMO brać. Polece również za około 280zł znakomitego CoolerMastera RC-690, jest nieco szerszy niż Antec i ogólnie pojemniejszy, bardzo ciekawa buda :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CM widze ze tez ciekawy.. jednak martwi mnie jedno... moja plyta, czyli Asus P5K PRO ma bardzo zle zaprojektowane gniazdo zasilajace na plycie... i nie wiem czy starczy kable... trzeba liczyc ze pod 4850 jest jeszcze karta TV + Audigy... :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadam CM-690 i mogę ją śmiało polecić.Jest obszerną i chłodną budą no i jest bardzo dużo miejsc do montażu wentylatorów.Kabel powinien Ci dosięgnąć bo widzę że też masz szefa a u mnie nie ma z tym problemu.A zawsze można kupić przedłużkę i puścić kabel za płytą i wejść od góry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba jednak bede szukal 690 :) choc przyznam ze nigdzie jej "fizycznie" ode reki nie moge dostac...

Antec Nine Hundred tez fajny ale widze ze nie ma "otworkow" pod zasilaczem z ktorych mozna zasysac powietrze..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na dole obudowy są jednocentymetrowe dystanse - jak na razie, mój bq! nawet nie stęknął, mimo że jest zamocowany wentylem do dołu.

Hmm a mozna w takiej obudowie typy Antec montowac zasilacz wiatrakiem do gory? ma to wplyw na dzialanie zasilacza?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi