jasiczka Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Zastanawiam się nad 21' CRT a 19-20 LCD... Planuje użyć go jako przejściówki. Za np rok wymienię na większy. Dlatego tez LCD może być lepszym wyborem bo zostanie sprzedany przy wymianie. CRT już nikt nie kupi. Warto w ogolę jednak kupować tak mały LCD .. ? LCD : Panasonic TX-20LA80 MIRAI DTL-522P202 Hyundai HLH22782 Daewoo DLP-20D7 LG 19LS4R CRT : SAMSUNG CW21Z573N Istotna informacja: zakup do 900 złotych. Proszę o pomoc w wyborze bądź wyszukanie nowej propozycji. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Jak przejsciowka to CRT wtopisz mniej pieniędzy a za 200 zł mozna juz dostac niezle uzywane 21" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiczka Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Jak przejsciowka to CRT wtopisz mniej pieniędzy a za 200 zł mozna juz dostac niezle uzywane 21"tyle ze potem mi zostanie taki grat :P a lcd bym sprzedal dalej i zredukowaloby mi koszta nowego kiedystam. ogladalem przed chwila LG 19LS4R i wyglada calkiem niezle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 A może Szajsung T200HD: 20 cali, rozdziałka 1680x1050, kontrast dyn. 10000:1, jasność 300 cd/m2, czas reakcji 5ms, dużo wejść (2 x HDMI, Component, D-Sub, DVI-D, Scart), hybrydowy tuner (analogowy i cyfrowy DVB-T), głośniki SRS TruSurround XT z efektem TruBass, ładne wzornictwo (linia T Samsunga). Cena: ok 800PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiczka Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 slyszalem ze monitory z tunerami maja okrutnie beznadziejna jakosc tv ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 slyszalem ze monitory z tunerami maja okrutnie beznadziejna jakosc tv ...Ten Szajsung o którym pisałem ma bardzo ładny obraz TV (i ma cyfrowy tuner na przyszłość), wybrałem go ostatnio znajomym i jakość odbioru TV przewyższa moja karte TV Leadtek Winfast TV 2000 Expert . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...