pablo163 Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Witam Mam problem z isdn bo nie moge zrobic poleczenia takiego zeby mi wykozystywalo dwa kabnaly.Jak to zrobic modem mam ten z tp. pozdro czekam na pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 daj zeby wykorzystywal do laczenia 2 urzadzenia - modem 1 na kanale 1 i na 2 kanale i juz albo wpisz do laczenia sie 0202422 0202422 - 2 numery tez powinno dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Nie rozumiem tego .Objasnij to bardzie jak 2 numery nie rozumiem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 No dobra to napisze co mam mam pakiet 45h i isdn i za ......... nie moge zrobic zeby bylo 128 teraz mam 64 a chce 128 modem z tp mam i za ....... nie umiem tego ustawic.Potrzebuje wyjasnienia doglebnego krok po kroku pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Jaki terminal (terminal nie modem - nie ma modemow ISDN] posiadasz? Zainstalowales CAPI od niego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edek Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Jeżeli twoje zakończenie sieciowe to Aethra to będziesz potrzebował programiku NT-IP control , którym to odblokujesz 2 kanał, zresztą tu jest to wszystko pięknie opisane :D pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 A jak ktoś ma rąbanego Elcona ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...