ZooM Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 padła mi płyta i potrzebuję pilnie wymienić, proszę o kilka pomocnych ZA i PRZECIW dla DFI DK P35 i ASUSA P5Q PRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Fallen Angel:. Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 (edytowane) Stałem przed identycznym dylematem, wybrałem P5Q PRO i nie żałuję. Do OC nadaje się równie dobrze co mobo od DFI. Ważne, że wyciąga stabilne 500 fsb, więcej mi do szczęścia niepotrzebne. :) Ogółem płyta bardzo stabilna i mało problematyczna. Posiada nowszy, chłodniejszy chipset (P45 vs P35), a co za tym idzie parę dodatkowych "pierdółek" (PCI-E 2.0, Cross Fire 8+8 itp). Poza tym wg mnie płyta posiada nieco lepszy kodek dźwięku niż ten na DFI (miałem okazję porównać) i ma ciut lepsze wyposażenie. Z czystym sumieniem mogę polecić, na pewno się nie zawiedziesz. :wink: Edytowane 12 Października 2008 przez .:Fallen Angel:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...