Xbin Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Ja mam takie pytanko mam internet z kablówki i uzywam wlasnie tego modemu (RCA Cable Modem) jak mozna jakoś podnieść sobie stransfer ??;] PS. Najlepiej zeby było jak najtrudniej do wykrycia przez admina ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 nie wiem co ma 'hakowanie' do tego pozatym jest juz topic o tuningu niektorych modemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Ja mam takie pytanko mam internet z kablówki i uzywam wlasnie tego modemu (RCA Cable Modem) jak mozna jakoś podnieść sobie stransfer ??;] PS. Najlepiej zeby było jak najtrudniej do wykrycia przez admina ;] Najlepiej dopłacić providerowi aby dostarczył ci szybsze łącze. Admin też nie będzie się burzył. *plonk* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 RCA = Thomson tcm280 z tego co wiem nie da rady zminci softu bo nie dziala ethernet ale moge sie mylic jak ktos wie co i jak prosze dac znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xbin Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 NIom wiem ze nazwa nie powinno byc taka ale to chyba nie ma najwiekszego znaczenia;] A wykupic wiecej nie moge bo jak narazie nie ma takiej mozliwosci, a juhs widze jak bedzie i beda kase zdzierac :( Plisss niech ktos napisze jesli wie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...