t0mster Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Dość prosty temat z pozoru. Jednak kupiłem ostatnio 3 śrubokręty noname z marketu i po rozkręceniu 2 laptopów do czyszczenia zrobiły się igły :x wytarły się, i przestały przyciągać śrubki. ROTFL. Może polecicie jakąś markę ? Najlepiej gotowy zestawik, może być allegro. Coś w przystępnej cenie i dobrej jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Drogie ale dobre ja używam tylko firmy STANLEY. i już mam parę sezonów :D Ale i tak i te dobre i te do pupy są tłoczone w Chinach :D A tak pozwanie to lepiej zainwestować trochę więcej pieniędzy i mieć na dłuższy czas z głowy :D, Najlepiej jakieś Firmowe niekoniecznie zestaw 3 czy 4 wkrętaki :D. Co innego Troxy czy podobne skomplikowane klucze tu już tylko zestawy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...