Rosti Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Witam ! Poszukuję dobrych markowych pamięci ram i jak najbardziej szybkich. Na wydanie mam 450 zł . Głównie chodzi mi o dobry odczyt i zapis oraz pozostałe parametry z potencjałem overclocking. A więc co polecacie ?? :wink: Pozdrawiam Rosti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias173 Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Zobacz te: -OCZ -Corsair -Crucial Widziałem jeszcze jak koleś miał jakieś Diablo 2x1gb,tylko nie mogę ich znaleźć. Moim zdaniem to strata kapuchy,tyle kasy na RAM... Mogą być też te,jednak są mega drogie. -Mushkin -Geil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki306 Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 http://ddr2.home.pl/product_info.php?produ...fd389c812fd16bd lub tańsza o 130zł wersja 1066mhz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Forumowicz,XtremeAddict. Myślę że z taką kasą znajdzie dla ciebie coś fajnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...