x0x Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Witam Otóż postanowiłem przerobić swój Komp. Jestem w temacie zielony kiedyś kupiłem sobie Neon i się cieszyłem jak dziecko ale teraz ma to wyglądać lepiej. Mam fotke (http://i38.tinypic.com/9u8dmv.jpg) Znalazłem ją w Necie chciał bym uzyskać podobny efekt Otóż chłodzenia wodnego raczej nie załoze bo koszt całego jest spory. Więc postanowiłem uzyskać podobny efekt z Kablami i wiatraczkami Lista tego co już mam 2x Akasa 80x80 FAN Blue 2x ATA UV Active 4x Rozdzielnik UV Active 10x Zacisk UV Active Planuje zakupić 1x Revoltec CCFL Podwójna UV 30cm 1x Thermaltake PerfectLight SoundActive Blue 30cm Chciałem kupić panel pod katody taki który reaguje na dzwiek (max 4 katody pod 1 panel) kiedyś widziałem taki firmy sharkoon ale nigdzie nie mogę go dostać a katoda 1 z inwentorem reagującym na dzwiek jest droga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 (edytowane) Chcesz to mieć na stałe czy tylko na Boże Narodzenie żeby choinki nie musieć stawiać? IMO to nie ładnie wygląda, ale jak ci się podoba to walnij ze dwie katody UV, kup kable UV, porób oploty, wytnij okno (chyba że już masz). BTW nie wiem co widzisz w tym zdjęciu :/ Buda nie zamknięta, burdel w kablach i jeszcze ten róż :/ Bleee ;p EDIT: Piękne to są rzeczy które TU są :P Edytowane 12 Października 2008 przez Manhunt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x0x Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 (edytowane) Sprawa wygląda tak mam 2 Kompy jeden z czasów dzisiejszych i jeden z czasów troche starszych tzw internetowy. 1 Słuzy wyłacznie do pracy , projektowania bo jest wydajny zaś 2-gi tylko to neta. Często siedze do póżnych godzin nocnych w necie więc postanowiłem go jakoś doświetlić/urozmaicic niskim nakładem pracy i finansów. Nie chce wydawać tyle kasy na złoma który może w kazdej chwili paść a te foty z tej strony wymagają dużego nakładu finansowego. P.S. Nie chodziło mi o Kompa tego z foty tylko o efekt połaczenia UV z Niebieskim bo on mi się widzi Edytowane 13 Października 2008 przez x0x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 To kup LC, bo na tej focie są TYLKO katody UV a płyn/węże są UV Blue pewnie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...