brulion Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 (edytowane) Drogie /purePC/, poszukuję monitora za ~1500PLN, do którego planuje za jakiś czas kupić i podłączyć konsolę (pewnie xboxa). Niestety nie znam się ani na monitorach, ani na konsolach (ba! nawet nie wiem czy da się podłączyć konsolę bezpośrednio do monitora, ale zakładam, że w XXI wieku wszystko jest możliwe :lol2: ). Wstępny research i przejrzenie paru forów zaowocowało znalezieniem czegoś takiego: http://allegro.pl/item450454282_monitor_lc...s_ips_wawa.html Co wy na to ? warto wydawać taką kasę ? czy lepiej poszukac 19-22 cali za 2x mniejszą kasę ? co byście mi polecili ? I drugie pytanie bardziej pod konsolę: jakie magiczne skróty powinny być w opisie monitora, żeby dało się do niego podłączyć konsolę ? HDMI ? DVI-I ? tuner TV ? pozdrawiam serdecznie Gosia PS: a na codzień monitor ma mi służyć do "browsowania neciku" tudzież oglądania filmów, czasem odpalę photoshopa żeby domalować komuś wąsy :lol2: . Edytowane 13 Października 2008 przez brulion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 (edytowane) Na Twoim miejscu kupiłbym ten monitor który "sama sobie poleciłaś" ;) Ma HDMI, component ... nie powinno być problemu z konsolą. Dodatkowo matryca H-IPS gwarantuje brak problemów z kątami i ditheringiem/FRC na barwach (te anomalie widać na TN). Edytowane 13 Października 2008 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...