kmit Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 mam pewnien kłopot z tą płytą. raz na kilkadziesiąt uruchomień komp poprostu nie startuje. wtedy jedyną recepta jest odłaczenie od prądu i wyciagniecie na jakis czas/chwilke kości pamięci.nie jets to problem konkretnego banku, bo próbowałem w każdym.Komp chodzi na windowsie zupełnie stabilnie, nie ma zadncyh zwisów, nie mam tez go w zaden sposób podkręconego, ma ktoś koncepcje co może być nie tak? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Ja na zasilce 250W miałem problemy, ale teraz na 300 keine problem :) Choć i tak myśle, że przydałby się 350W Hunt key'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmit Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 ja mam 400W, wiec to chyba nie jest powód Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 U mnie zdarza sie to ale przy restarcie....moze dlatego że mam podkreconego 1700+ a karte gf2 mx200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...