Darnok666 Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Witam forumowiczow, mam pytanko jaka plyte wybrac pod core 2 duo obecnie zastanawiam sie nad Asus P5Q-E(cena okolo 540 zl) i Gigabyte GA-EP45-DS3R(cena okolo 440 zl) obie plyty sa na chipsecie Intel P45. Nie wiem czy to dobry pomysl prosze o jakies wskazowki i porady, moze jeszcze jakas inna plytke ? Z gory dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthaios84 Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 (edytowane) P5Q-E. Skad wziales cene 540 PLN ? Tutaj masz za 465 PLN. Swoją drogę mógłbyś też rozważyć zakup Asus'a P5Q Pro, nie wiele gorszy od P5Q-E, a tańszy. PS Po co dwa takie same tematy ? :rolleyes: Edytowane 13 Października 2008 przez Matthaios84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nergal666666 Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 JAK JUŻ CHCESZ WYDAĆ 540 ZŁ TO DAJ JESZCZE 30 ZŁ I KUP P5Q DELUXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 A ja uważam że jeśli możesz to kupuj Asusa P5Q-E, świetne OC, stabilna i jak lubisz różne bajery typu EPU Six Engine itd to tymbardziej :wink: Taniej masz równie dobre DFI DK P35 T2RS lub Asus P5K-E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darnok666 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 A ja uważam że jeśli możesz to kupuj Asusa P5Q-E, świetne OC, stabilna i jak lubisz różne bajery typu EPU Six Engine itd to tymbardziej :wink: Taniej masz równie dobre DFI DK P35 T2RS lub Asus P5K-E. Dzieki wszystkim za opinie wybiore chyba tego asus p5q-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drapi13 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 A czym się różni Asus P5Q Pro od asus p5q-e oczywiście poza ceną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Możliwości OC, chłodzenie, jakieś tam dodatki a pozatym jest tabelka w temacie o P5Q series która przedstawia różnice między poszczególnymi płytami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...