mastercraft Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Witam mam problem z SLI. Posiadam 2 takie same karty graficzne Asusa GTX 260 TOP i gdy zainstaluje sterowniki komp ładnie mi widzi ze komputer posiada system SLI. Wszystko narazie jest ok, ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m 2 karty w panelu sterowania nVidia i niby hula. Robiac 3d marka 2006 nie wazne czy jest włączona jedna karta czy SLI granica punktów wynosi około 14000-14700pkt, a gdy odłącze jedna z kart lub ja wyciagne to wyskakuje około 13200pkt. Cos jest nie tak tylko nie wiem, sa wgrane najnowsze stery zarówna do Geforca jak i nforca. Zainstalowałem 3d marka vantage i w tescie perfomance przy Uzyciu SLI wyskoczyło mi 12 502pkt a bez sli 8584 czy ktos moze mi powiedziec czy to sa dobre wyniki jak na taki sprzet co posiadam czy moze cos jest nie tak. Z góry dziekuje bardzo za pomoc;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 w Vantage nie wiem, ale chyba tak... Jeśli chodzi o 3DMarka06 to ja na 9800GT po OC i E2180 @ 3.33GHz mialem 14,7k :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^mobo* Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Wyniki żałośnie niskie - bo pewnie masz tego Q9300 z siga na stock taktowaniu... Kto to widział by robić SLi z tak mocnych kart przy tak słabym procesorze. Weź go podkręć , bo inaczej całość marnuje się ..... - tyle ile możesz , innymi słowy Jak Najwięcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastercraft Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 tylko ze niemoge go podkrecic bo mam (niewiem czego) zablokowane opcje w biose do oc procka. a jak go pokrece nawet minimalnie z poziomu windowsa to sie od razu zawiesza albo sie niechce odpalic. A czy bedzie wtedy duza róznca wydajnosciowo jak go podkrece?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 mastercraft napisał(a): tylko ze niemoge go podkrecic bo mam (niewiem czego) zablokowane opcje w biose do oc procka. a jak go pokrece nawet minimalnie z poziomu windowsa to sie od razu zawiesza albo sie niechce odpalic. A czy bedzie wtedy duza róznca wydajnosciowo jak go podkrece?? Ogromna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...