tja Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Mam internet radiowy podłączony do jednego kompa przez karte radiowa mam w nim tez kartę sieciowa, mam drugiego kompa w ktorym tez mam kartę siecowa. Mam pytanie czy jak połączę kompy takim kablem http://allegro.pl/item458211998_kabel_siec...hernet_20m.html to będę miał na 2 kompie neta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 (edytowane) Jeśli chcesz połączyć dwa komputery za pomocą sieciówek i takiego kabla to musi to być kabel krosowany. Ale wtedy internet na drugim kompie udostępniasz z Windowsa na pierwszym, więc pierwszy musi być włączony, by na drugim był Internet. ---EDIT--- Racja, mój błąd. Edytowane 13 Października 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Do łączenia PC-PC uzywa sie kabla skrosowanego nie prostego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 (edytowane) kup se router wifi :P i bedzie net wszedzie gdzie chcessz;) pentagramy, edimaxy są OK ~ 150zł Edytowane 13 Października 2008 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...