Fredek Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Witam Chciałbym was zapytać w jakim banku najlepiej otworzyć konto który oferuje przelewy międzynarodowe? Obca waluta itd...oraz jaka wynosi minimalna wartość jaką trzeba ,,wpłacić,, ;] PKO? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 (edytowane) mBank? Pobierają od zagranicznego 0,25% kwoty przelewu min 20 zł, max 200 zł. Przelać można ile się chce. PKO nie polecam, mają słaby system bankowy (częste przerwy techniczne, opóźnienia w aktualizowaniu wyciągów, stanów konta itd - korzystam z konta w mBank i w iPko wiec wiem co mówię). Poza tym w mBanku większość rzeczy jest za 0zł bez ukrytych opłat, mówię to ja jako klient. Np przelewy do JAKIEGOKOLWIEK banku w PL, prowadzenie konta, założenie konta, wszystko to i wiele innych za 0zł 0gr. Edytowane 13 Października 2008 przez saleen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Też słyszałem wiele dobrego o mBanku, dzięki za opinie :wink: Jak ktoś ma jeszcze jakieś zdanie na ten temat to prosze się nie krępować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 NatWest (angielski bank) do PKOBP przelewy za darmo w drugą stronę nie wiem bo nie przelewałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 w nordea robie przelewy bez problemowo a robilem juz pare :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...