f3jk Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Witam, jeśli jest ktoś obeznany w lapciakach, to prosiłbym o doradzenie laptopów do 1600zł. Ważne dla mnie jest aby laptop miał tv-out i kamerke. Procesor, RAM i karta muzyczna bardziej mnie interesuja niż karta graficzna, tak więc od karty graficznej kwaitków nie oczekuje. Prosiłbym o pomoc, bo jak w stacjonarnych komputerach jeszce mogłbym cos wybrać/złożyć to tutaj ni cholery ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f3jk Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 bump jak myslicie czy taki MSI to dobry wybór? http://www.allegro.pl/item451048224_laptop...hz_2gb_250.html ma kamerke, tv--out czyli to co mnie najbardziej interesuje 2 rdzenie i 2gb ramu, czyli jak najbardziej by mi pasowało ale teraz pytanie czy to by był dobry wybór ?;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Sam kupilem ostatnio 15,4" za ok 1600 zl ale 13,3" za ta cene jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...