mongothealien Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 digital out w sb live jest wykorzystywane przy ustawieniach 4.1 i obsługuje tyły i centralny w quadro tylko tyły. dostałem od znajomego wypasiony samochodowy wzmaczniacz KENWOOD KAC-848 ( 4x150 watt w SINUSIE ! ), udało mi się go uruchomić ( musiałem zbudować od podstaw zasilacz 12V o wydajności +30 AMPER !!!, dodam, że w sklepach można kupić najczęściej zasiłki o mocy max 6 amperków ), podpiołem go pod live@audigy2 do digital out w ustawieniach mam quadro i działają przody i tyły ( na kenwoodzie ). chciałem jednak uruchomic sobie centralny i problem w tym, że nie mam schematu 4kanałowego jacka :cry: proszę o pomoc !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Niestety nie potrafie ci pomóc, ale ty potrafisz pomóc mi. Jeśli to możliwe prześlij mi na maila schemat (+ewentualne uwagi o przebigu budowy i sprawdzaniu) takiego zasilacza bo ja mam wzmacniacz samochodowy pioniera 4x80W sinus i nia ma do niego zasiłki. Wzmacniacz ma standardowo bezpiecznik 30A więc teki jak twój by był OK. I jaki jest orientacyjny koszt budowy takiego zasilacza? Będę baaardzo wdzięczny za pomoc. Mój adres: red46@poczta.onet.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 poszło na maila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...