Burdoror Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 (edytowane) Jakis czas temu wykonalem modyfikacje Starej obudowy Modecoma "Magic" To bylo gdzies na poczatku tego lata. Ponizej owoc moich prac. Elementy Hardare'u uzyte w obudowie: Gigabyte P31-DS3L VGA Sapphire HD4850 512DDR3 COOLER Arctic Cooling Accelero S1 A-DATA 2x2GB DDR2 PC800 Extreme Edition CORSAIR VX450 CPU Intel Core 2 Duo E8400 COOLER THERMALRIGHT Ultra 120 eXtreme TRUE Black - Limited Edition 1x 120mm SCYTHE S-FLEX SFF21F 120mm fan 1600rpm 2x 120mm CoolerMaster TLF-S12-ER, Silent LED Case Fan Red 1x 80mm XILENCE case fan 80 mm, black/red (xpf80.r) 1x 120mm XILENCE case fan 120 mm PWM (Red Wing) 1x 80mm CoolerMaster TLF-S82-ER, Silent LED Case Fan Red 1x 130mm Thermaltake A2330 Silent Wheel COOLER XILENCE internal fan control panel 3,5'' CASE Revoltec Cold Cathoden Twin-Set red, 10 cm Oryginalna buda: I po modyfikacjach... A tak wyglada nocne granie :) Musze zaznaczyc, ze aparat klamie :rolleyes: . Na zdjeciach ta czerwien jest wyjatkowo mocna i jaskrawa. Nie jestem fotografem... Prawde mowiac tych swiatel to praktycznie nie widac. Pozdrawaim, Burd. Zmienilem Rozdzielczosc zdjec do rozsadnych rozmiarow i dodalem jedno. Edytowane 19 Grudnia 2008 przez Burdoror Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Ładne ;) Mnie się podoba zwłaszcza ostatnie zdjęcie ;p Na Halloween w sam raz :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 (edytowane) fotka no.2 albo mi sie zdaje albo mozna bylo to zrobic lepiej ;) tak czy siak, podoba mi sie, bo nie powlepiales tylko tych swiecacych wichadełek, ale szpachla poszla w ruch :) efekt koncowy niezly, tak dalej! Edytowane 14 Października 2008 przez jc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdoror Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 (edytowane) Hyhy, dzieki. Zawsze mozna lepiej - nigdy nie bedzie zadowalajaco i zawsze bedzie dalekie od idealu :) A powaznie, to cierpliwosci juz zabraklo. I to nie mojej, a malzonki. Pod koniec prac musialem zwiekszyc tempo przerobowe, co odbilo sie niestety na dokladnosci i wykonczeniu. W planach (po zimie) jest efekt lustra. Materialy przygotowane, tylko na pogode czekam. A zreszta teraz to i tak juz po jablkach... Edytowane 14 Października 2008 przez Burdoror Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 (edytowane) dyskietkę mogłeś też zaszpachlować, kto tego używa ? no i regulator wiatraczków tak zrobić żeby wystawały same gałeczki bez tej firmowej obudowy :] no i nakładkę na napęd aby nie był taki schowany :wink: Edytowane 14 Października 2008 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdoror Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 (edytowane) Z ta nakladka na naped to byl ZONK! W ferworze budowy zapomnialem ja pomalowac i zalozyc. Ma tylko szary podklad i czeka az checi wroca. Naped chcialem celowo zostawic, moze i niepotrzebnie... A co do regulatora, to podoba mi sie w takiej formie, w jakiej jest. Po zaszpachlowaniu nie byloby mozliwoscu usuniecia lub wymiany. A pare reazy juz go wyciagalem. Niech zostanie, powiedzmy, mobilnym regulatorem :) Edytowane 14 Października 2008 przez Burdoror Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 A pomyśleć Bart, że taki spokojny człowiek byłeś B-). Zdecydowanie mam zły wpływ na ludzi :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Lol Z takiego kancika takie cudo :D fajny pomysł i realizacja :D. Co prawda widać jakieś niedociągnięcia estetyczne ale pomysł bardzo mi się podoba :D jak i dobór kolorów :D Więcej takich modów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdoror Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 @Mazak To dopiero poczatek :D :D Mam faze na nastepna omdyfikacje, tylko weny brak :) @ed00s Dzieki wielkie. Niedorobki sa, to fakt. Ale jak na pierwsza modyfikacje, wykonywana w warunkach "balkonowych" - to chyba nie jest tak zle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 @Mazak To dopiero poczatek :D :D Mam faze na nastepna omdyfikacje, tylko weny brak :) Bart Ty mnie nie strasz proszę! Pomyśl jak ja się będę czuł jak znajdzie mnie twoja żona i zapyta: "kto jest za to wszystko odpowiedzialny?" oraz poprosi o odpowiedź po niemiecku :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Majster kup czerwone żelazko bo gigaszit nie pasuje do koncepcji :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) przynajmniej wszystko w 1 kolorze. +4 że wybrnąłeś z tandety :) Edytowane 16 Października 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdoror Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Dzieki. :) Pytanie za 100 punktow. Czy waszym zdaniem moja prace zaliczyc mozna do modow, czy jest to tylko oadaptacja? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Mi sie bardzo podoba. Nie wazne jak to nazwac:) troszke sie napracowales:) w zyciu nie powiedzialbym ze oryginalna buda tak wygladala:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Dzieki. :) Pytanie za 100 punktow. Czy waszym zdaniem moja prace zaliczyc mozna do modow, czy jest to tylko oadaptacja? :) Mod. Poszukaj jeszcze jakiejś mobo z czerwonym kolorem laminatu i będzie pod kolor ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...