Sobota Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Mat takiego fona Nokia 6300 ze softem we wersji V 05.00. Wiem że jest nowa wersja ale nie chce mi się jej zmieniać. Zmieniłem sobie profil na samolotowy po czym wyłączyłem fona, potem go włączyłem przy uruchamianiu wcisnąłem przycisk power przez ułamek sekundy i fon zalogował się bez pinu. Czy to normalne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 może i głupie pytanie, ale czy wcześniej miałeś ustawione, że przy włączaniu ma wołać pin? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Jak bym nie miał ustawionego żądania pinu to bym się nie pytał. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 czasem można się rozpędzić w nadmiarze emocji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...