Gość XBiT Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Elo! Szukam myszy z fajnym designem do 50zł. Ma być optyczna bo laser działa nawet pare cm nad powierzchnia a to mnie wnerwia. Aha, co najwazniejsze ma miec przyciski do cofania wstecz i do przodu ;p pozdro xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 http://allegro.pl/item455420102_mysz_x_718...a_2000_dpi.html Mam tą i nie narzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 to jest kiepska, okrojona wersja.. już miałem pisać a4tech x-750B Fire, ale to laserówka.. w sumie niedawno wyszła seria oscar, które są najlepszym co do tej pory wypuścił A4tech http://allegro.pl/item450704600_xgame_x_74...0_hz_bonus.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kozica Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 (edytowane) do 50zl fajna propozycja to tez Media Tech MT1066 3RGO Edytowane 14 Października 2008 przez Kozica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 A ja z kolei polecam X-755FS. Jak dla mnie idealna i jeśli miałbym kupować jeszcze raz to na bank bym ją wybrał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 no tak.. jest dobra (choć IMO nowe Oscary są lepsze).. ale zapomniałem o niej, bo zasugerowałem się "ciekawym designem" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...